Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2007

Περιοριστικά μέτρα...έκφρασης!

Όποιος τολμήσει να μιλήσει και να κρίνει, σε γραπτή έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή …..περνά από πειθαρχικό Συμβούλιο.

ΕΝ ΕΤΕΙ 2007 - ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ




2 σχόλια:

  1. ΑΔΙ-ΑΝΟΗΤΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗ
    Η σύνθεση είναι το κλειδί μεταξύ αντίθετων απόψεων για την δημιουργική ανάδειξη ενός θέματος πόσο μάλλον για θέματα που έχουν να κάνουν με το περιβάλλον, τον πολιτισμό κ.λ.π.

    Σεβασμός της άλλης άποψης είναι το κλειδί της δημιουργίας.
    Στην σημερινή δημοκρατία, οι απόψεις -γνώμες - σε μια ομάδα ή σε μια κοινωνία εκφράζονται με πολλούς τρόπους. Προφορικά, γραπτά, με ψιθύρους, με διαμαρτυρίες, με φωνές και συγκρούσεις, μεμονωμένα ή ομαδικά, αν χρειασθεί, αρκεί ο λόγος νάνε καθαρός και έντιμος.

    Και τα συμβούλια των ομάδων κρίνονται για τους ίδιους λόγους, αν οι εκλεγμένοι να τους τηρούν - τους καταστατικούς όρους - αδυνατούν να τους προάγουν. Μ αυτή την έννοια κάθε κριτική προφορική ή έντυπη, είναι χρήσιμη και ωφέλιμη, όταν ιδιαίτερα αποβλέπει στην εξυπηρέτηση ενός ανώτερου σκοπού δηλαδή την διαφύλαξη και προώθηση των καταστατικών αρχών της ομάδας στην κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η απόφαση αυτή μου θυμίζει αλλες εποχές της. Αυτό δείχνη οτι φοβούνται ή δεν θέλουν τις αντίθετες φωνές. Δεν πιστεύω οτι μπορεί να υπάρχουν τοσο οπισθοδρομικές αντιλήψεις σήμερα.
    Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.