Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

NEO BLOG- "ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ"

Αποστολή της ομάδας 
"ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ" είναι:

* Να αποτελεί ένα ενιαίο κομβικό σημείο συνάντησης δημοτών και δήμων.
* Η ενδυνάμωση της επικοινωνίας μεταξύ δημοτών και δημοτικών υπηρεσιών.
* Η ενίσχυση της συμμετοχικής δημοκρατίας -εντοπίζω, φωτογραφίζω, ανεβάζω τα θέματα που με απασχολούν καθημερινά.
* Η άμεση αποτελεσματικότητα της συμμετοχής των δημοτών.

Οι αρχές μας
Η Ενδυνάμωση: Το "ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ" έχει σχεδιαστεί με τη φιλοσοφία να διαδοθεί η δυναμική του διαδικτύου σε θέματα που αφορούν την κοινωνική και δημοτική ζωή και να ενδυναμωθεί η συμμετοχή των πολιτών.
Η Αποτελεσματικότητα: Πολλά μάτια είναι σίγουρα πιο αποτελεσματικά από τα λίγα. Επειδή οι δημοτικές υπηρεσίες δεν μπορούν να είναι πάντα και παντού, οι δημότες έχουν την ευκαιρία να τις βοηθήσουν να βρίσκουν γρήγορα τα προβλήματα.
Η Δέσμευση: Ο δημότης που αφιερώνει χρόνο για να καταγράψει ένα πρόβλημα του δήμου του, έχει ήδη δέσμευση και συνέπεια απέναντι στην πολιτεία. Το ίδιο και εμείς.
Η Ασφάλεια: Ο δημότης, ο εκπρόσωπος του δήμου και ο επισκέπτης χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα με ασφάλεια, τόσο στη χρήση, όσο και στη διαχείριση των δεδομένων.
Η Εύκολη Πρόσβαση: Η λειτουργικότητα της "ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ" στηρίζεται στην ευκολία των χρηστών και των επισκεπτών είτε θέλουν να καταγράψουν πρόβλημα, είτε θέλουν να ενημερωθούν για όλα τα προβλήματα που έχουν καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.