Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

3.433.000 € ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ? Ευρώ το χρέος 1400 περίπου κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα Μαραθώνα. Να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.


Ο Βαρνάβας αλλά και δήμος Μαραθώνα γενικότερα, έφτασε στην σημερινή κρίση επειδή για πολλά χρόνια κυβερνήθηκε από ένα σύστημα εξουσίας το οποίο λειτουργούσε χωρίς κανόνες και βασιζόταν σε μιαν ιδιότυπη ομερτά. Πολιτικοί, κρατικοί λειτουργοί, Τράπεζες κ.ά. συμμετείχαν σε ένα πάρτι το οποίο οδήγησε στο σημερινό αδιέξοδο. Θα ήταν ανήθικο και απαράδεκτο να μην «πληρώσει» αυτό το σύστημα για τις αμαρτίες του. Δεν είναι δυνατόν να επωμισθούν το φορτίο της κρίσης οι επιχειρήσεις και οι άνθρωποι που έκαναν τη δουλειά τους νόμιμα, ακολουθώντας κανόνες και βασικές αρχές. Ο Δήμος Μαραθώνα αλλά και η Ελλάδα γενικότερα δεν θα βγει από την κρίση αν δεν τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι έκαναν την παραβατικότητα και την παρανομία κανόνα.
Το παρήγορο είναι πως υπάρχουν δείγματα ότι εποπτικές αρχές, αλλά και δικαστικές αρχές τολμούν να πάρουν αποφάσεις που οδηγούν στην εξυγίανση του συστήματος. Άλλος δρόμος, άλλωστε, δεν υπάρχει γιατί η συνέχιση των συνηθειών της διαπλοκής και της συγκάλυψης θα οδηγήσει το Δήμο Μαραθώνα αλλά και τη χώρα στην καταστροφή προς όφελος σκοτεινών και άνομων συμφερόντων και μόνο.
Αρχή φόρμας
Φίλοι μου, για να δει η Ελλάδα άσπρη μέρα πρέπει με "άσπρο σίφουνα" να ξεπλύνει τη βρωμιά που μαζεύτηκε γύρω του. Και πρώτα πρώτα να διώξει από τον Ελληνικό χώρο τον συσσωρευμένο "κόπρο του Αυγεία" που τον αφόδευσαν όλοι όσοι μας κυβέρνησαν τα τελευταία 40 χρόνια. Ας επιβάλουμε λοιπόν σε όλους τους παραπάνω τον όρο: " Η καθαρίζετε τώρα τον Ελληνικό χώρο ή φεύγετε με το απορριματοφόρο". Τώρα, τώρα διότι η δυσοσμία μας έπνιξε. Κάθε ώρα που περνά είναι και χειρότερη. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΄Οτι έχει να γίνει να γίνει τώρα πριν είναι αργά. Δεν πρόκειται να μας σώσουν ούτε τα μνημόνια, ούτε τα μεσοπρόθεσμα, ούτε τα ευρωομόλογα, ούτε οι Γερμανοί, ούτε οι Γάλλοι, ούτε οι Αμερικάνοι, ούτε ούτε.. Αντίθετα όλοι αυτοί ως ευκαιρία βάλθηκαν να " μετακομίσουν προς εαυτούς όλα τα ακριβά έπιπλά μας" τάχα για να τα προστατεύσουν από την επερχόμενη πλημμύρα. Τα ίδια μας έκαναν σε όλη την μακραίωνα ιστορία μας. Σήμερα μας λένε με καμάρι: ' Εμείς σας διαφυλάξαμε τον πολιτισμό σας στα χρόνια της Τουρκοκρατίας, της Φραγκοκρατίας, της Γερμανικής κατοχής κλπ" ΄Ολοι αυτοί εμφανίστηκαν πάλι όταν οι ΄Ελληνες με αίμα άφθονο ανακτούσαν τη λευτεριά τους. ΄Ετσι πολλοί από μας πιστεύουν ότι στις δύσκολες στιγμές μάς έσωσαν οι παραπάνω "φίλοι" μας. Βλέπε τι γίνεται στην Αίγυπτο, στη Λυβυη, στη Συρία, στην Τυνησία. Τώρα οι παραπάνω "φίλοι" χύνουν κροκοδείλια δάκρια για τους χειμαζόμενους λαούς. Τώρα που ανατέλλει η λευτεριά τους τώρα τους θυμήθηκαν. Μη χειρότερα!
Το σύστημα αυτό αγαπήθηκε γιατί βόλεψε πολλούς αλλά ήταν σαν την φάκα με το τυρί και εμείς σαν λαός βλέπαμε μόνο το τυρί δεν μπορέσαμε να δούμε την φάκα έγκαιρα και να καταλάβουμε που μας οδηγούν οι άχρηστοι πολιτικοί μας . αλλά έστω και τώρα ο λαός ας τους δείξει ότι δεν θέλει άλλο τέτοιες πολιτικές και τέτοιους πολιτικούς αλλιώς είμαστε άξιοι της μοίρας μας και ας κοιτάξουμε και μια φορά το σύνολο και όχι ο καθένας τον εαυτόν του.
Μ.Α 
Σχετικό: “ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ” 3.433.000 € ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.