Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΔΡΟΜΩΝ ΒΑΡΝΑΒΑ – Επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει…


Μεγέθυνση με ένα κλικ.

Επιμέλεια και παρουσίαση Μελέτης Ονοματοδοσίας Μ. Αποστολόπουλος.

Όσο ήμουν και δούλευα στον απαξιωμένο πια πρώην Σύλλογο Νέων Κατοίκων, υποβάλαμε
στοιχεία πλήρους μελέτης ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ ΔΡΟΜΩΝ ΒΑΡΝΑΒΑ (Αρ. Πρωτ. 81- 10/7/2007) στον Κοινοτικό Συμβούλιο και στον τότε Κοινοτάρχη. Ο φάκελος περιείχε ανάλυση κόστους, δείγματα ταμπέλας με στύλους και με σημαντική μείωση κόστους από εθελοντική εργασία (βάψιμο κλπ).
 Δυστυχώς η μελέτη  αυτή   παραμένει μέχρι σήμερα αναξιοποίητη.

Αλλά το πρόβλημα αυτό διαθέτει κι άλλες παραμέτρους αφού Τράπεζες και οργανισμοί του Δημοσίου (συντάξεις) απαιτούν από τους πολίτες όλο και περισσότερα στοιχεία διεύθυνσης ονοματοδοσίας δρόμου κλπ χωρίς να αρκούνται στα στοιχεία της Ταχυδρομικής θυρίδας.


Εκτιμούμε πως ο νέος Δήμαρχος Μαραθώνα θα πρέπει να ενσκήψει για λύση του προβλήματος το συντομότερο, αφού το κόστος του είναι σχεδόν αμελητέο.

Μ. Αποστολόπουλος

Υ.Γ Πινακίδες που έχουν τοποθετήσει μερικοί κάτοικοι για να κατευθύνουν φίλους και άλλους  προς τις κατοικίες τους θα πρέπει να παραμείνουν αφού δεν εμπίπτουν στον κανονισμό καθαριότητας (απομάκρυνσης παράνομων διαφημιστικών πινακίδων) και δεν αποσκοπούν σε εμπορικό όφελος. Βέβαια με την τοποθέτηση πινακίδων ονοματοδοσίας δρόμων από τον Δήμο, όλες αυτές οι πινακίδες επιβάλλεται να απομακρυνθούν από τους ιδιοκτήτες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.