Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ


[skandalidis022%255B3%255D.jpg]Δύο πολύ ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές επισκέψεις πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα ο Δήμαρχος κ. Ιορδάνης Λουίζος στα πλαίσια των προσπαθειών που καταβάλει για την ανάδειξη και την εντατικοποίηση των διαδικασιών επίλυσης σημαντικών θεμάτων που προκύπτουν στο νέο διευρυμένο Δήμο Μαραθώνος. Σε επίσκεψη που πραγματοποίησε την Τρίτη το πρωί στο Υπουργείο Εσωτερικών ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο κα Πόπη Πατεράκη, συναντήθηκε με το νέο Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Θανάση Ξηρό. Στη συνάντηση  συζητήθηκαν οι οικονομικές και ταμειακές εκκρεμότητες που έχουν προκύψει στις πρώην Κοινότητες Γραμματικού και Βαρνάβα καθώς και συγκεκριμένα ζητήματα που άπτονται στη γενικότερη πολιτική των επιχορηγήσεων της Πολιτείας προς τους Δήμους. 
Συνοδευόμενος από το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αλέκο Βάρσο, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε, την Παρασκευή το απόγευμα στο Υπουργείο, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστα Σκανδαλίδη. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η συζήτηση σχετικά με την επίλυση υφισταμένων προβλημάτων στην αγροτική ανάπτυξη καθώς και τρέχοντα θέματα αγροτικής πολιτικής του Δήμου Μαραθώνα. 
Και στις δύο περιπτώσεις οι συνομιλητές υποσχέθηκαν στο Δήμαρχο κάθε δυνατή βοήθεια και συμπαράσταση στην όσο το δυνατόν ταχύτερη επίλυση θεμάτων της αρμοδιότητάς τους που αντιμετωπίζει ο νέος Δήμος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.