Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΠΥΡΚΑΓΙΑ αυτη την στιγμή στον Βαρναβα...

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι η πυρκαγιά που ξέσπασε -από άγνωστη αιτία- στην περιοχή του Βαρνάβα της Αττικής, κοντά στην χωματερή.  

 

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε μικρή απόσταση από τη χωματερή Βαρνάβα.
Οι φλόγες καίνε χαμηλή βλάστηση και πεύκα και στο σημείο επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 14 οχήματα, πέντε ομάδες πεζοπόρο τμήμα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Πηγή
Πυροσβεστικές δυνάμεις και αεροπλάνα τρέχουν αυτή την στιγμή  προς τα Ανατολικά του Βαρνάβα ίσως προς παραλία.
Νεώτερα μόλις μάθουμε ....

Συμπτωματικά από το facebook..διαβάζουμε  ίσως είναι άσχετο...αλλά πυρκαγιά  τελικά ξέσπασε στον Βαρνάβα.
03 Οκτώβριος στις 5:32 μ.μ.
Lefteris Left  Εμπρηστές διψήφιου αριθμού προσπάθησαν να κάψουν την 3η παραλία Βαρνάβα τουλάχιστον 3 φορές μέσα στην εβδομάδα, νυχτερινές ώρες και κυρίως το ξημέρωμα. Η ταυτότητα τους κατά με πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχίας είναι άτομα που διαμένουν στο δήμο Μαραθώνα και κυρίως στην ακριανή κοινότητα του δήμου στα σύνορα με δήμο Ωρωπού με πιθανή σκοπιμότητα την βοήθεια τους για την ΔΕΣΦΑ ώστε να καεί το τελευταίο κομμάτι πρασίνου για να μπορέσουν να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις της εταιρείας για δωρεάν Φ.Α. στον τόπο που θα κατορθώσει να περάσει ο αγωγός φυσικού αεριού και να καταλήξει στην Ο.Ε.Δ.Α. Μαύρο Βουνό Γραμματικού για παροχή ενεργείας στον κατασκευαζόμενο και χωρίς περιβαλλοντικές μελέτες σκουπιδότοπο.  
Έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία και η πυροσβεστική…Το νου σας όσοι μπορείτε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.