Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ - ΤΡΊΤΩΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΦΕΤΟΣ


Για τρίτη φορά φέτος  οι κάτοικοι του Βαρνάβα έμειναν χωρίς νερό. Ο λόγος που ακούστηκε είναι τεχνικό (ηλεκτρολογικό) με συνέπεια να πέσει η στάθμη της δεξαμενής.
Τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά έχουν πλέον κουράσει τους συμπολίτες μας που απαιτούν πλέον μια μόνιμη και σταθερή λύση του προβλήματος. Βέβαια ο αριθμός των διακοπών σε σχέσει με προηγούμενα χρόνια  είναι σημαντικά χαμηλός.

Παρόλα αυτά αναρωτιόμαστε για την ποιότητα νερού που πίνουμε.
Ζητήσαμε επανειλημμένα την Κοινοποίηση  όλων των δειγματοληπτικών ελέγχων που έχουν πραγματοποιηθεί το 2011, αλλά απάντηση δεν πήραμε. Μήπως κάτι δεν πάει καλά και το κρύβουν?

Ο Δήμος Μαραθώνα εκτός από την αύξηση του τιμολογίου? οφείλει να ενημερώνει - τους καταναλωτές- μαζί με τους λογαριασμούς του νερού για την μηνιαία ποιότητα του νερού που πίνουμε, με βάση τα πλέον πρόσφατα ευρήματα χημικού ελέγχου του ΠΑ.Κ.Ο.Ε και χωριστά για κάθε δημοτική κοινότητα κλπ.

Με ένα κλικ διαβάστε - Στον Δήμο Μαραθώνα - Πίνουμε νερό ή δηλητήριο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.