Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Μ. Χρυσοχοΐδης: “Ποινική δίωξη των ιδιοκτητών ακινήτων στα οποία διαμένουν παράνομοι μετανάστες”

ImageΑυστηρότερα και δραστηριότερα μέτρα λαμβάνει η πολιτεία για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης έστω και την ύστατη ώρα. Πιο συγκεκριμένα μετά από δύο δεκαετίες παρουσίας των παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα το αρμόδιο υπουργείο αποφάσισε να πράξει το αυτονόητο την ποινική δίωξη των ιδιοκτητών ακινήτων στα οποία διαμένουν παράνομοι μετανάστες.

Το μέτρο ανακοινώθηκε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Όπως δήλωσε ο υπουργός, «Η Αθήνα θα καθαρίσει σε λίγες ημέρες, σήμερα ή αύριο θα ανακοινωθεί ότι τα διαμερίσματα στα οποία υπάρχουν μαζικά λαθρομετανάστες θα αδειάζουν και θα διώκονται ποινικά οι ιδιοκτήτες».
Πρέπει να ανακαταλάβουμε το δημόσιο χώρο και να μην υποταχθούμε σε αυτούς που θέλουν τους πολίτες υποταγμένους στο φόβο, διεμήνυσε μεταξύ άλλων ο υπουργός.

Επιπλέον μέχρι το τέλος Μαΐου, τις πύλες του πρώτου κέντρου κλειστής φιλοξενίας στην Αμυγδαλέζα θα περάσουν χίλιοι παράνομοι μετανάστες, ενώ τον Ιούνιο θα λειτουργήσει και δεύτερο κέντρο κράτησης στην Αττική.  Εν τω μεταξύ, θετικός ως προς την δημιουργία κέντρου μεταναστών είναι ο Δήμος Δεσκάτη στα Γρεβενά.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.