Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Επί ποδός πολέμου η Ανατολική Αττική για τις σχολικές μεταφορές

Ολοκληρώθηκε συγκέντρωση από δημότες έξω από το υπουργείο Οικονομικών
Επί ποδός πολέμου η Ανατολική Αττική για τις σχολικές μεταφορές
Στιγμιότυπο από κινητοποίηση μαθητών που διαμαρτύρονται για τις σχολικές μεταφορές


Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης περισσότεροι από 400 δημότες περιοχών της Ανατολικής Αττικής μαζί με τα παιδιά τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις περικοπές των σχολικών μεταφορών. Νωρίτερα πραγματοποίησαν προσυγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και μέσω της οδού Σταδίου κατευθύνθηκαν προς το υπουργείο...

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με την επίδοση ψηφίσματος με τα αιτήματά τους στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα από αντιπροσωπεία των δημάρχων που βρίσκονται στο πλευρό των γονέων και κηδεμόνων των εν λόγω περιοχών.

Οπως αναφέρεται στο κοινό ψήφισμα διαμαρτυρίας των Δήμων Κρωπίας, Λαυρεωτικής, Μαραθώνος, Μαρκοπούλου - Μεσογαίας, Παιανίας, Παλλήνης, Ραφήνας - Πικερμίου, Σαρωνικού και Σπάτων - Αρτέμιδος αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις διαμαρτυρόμενοι για την προσπάθεια της κυβέρνησης να μετακυλήσει το κόστος της εκπαίδευσης και της μεταφοράς των μαθητών επιβαρύνοντας οικονομικά τους γονείς.


Πηγή: 
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.