Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Οι δημαιρεσίες στο Δήμο Μαραθώνος

Πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής 13 Ιανουαρίου, κατά την πρώτη συνεδρίαση του Σώματος στο νέο έτος, οι δημαιρεσίες για την εκλογή του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής....

Ο κ. Στέργιος Τσίρκας, από τη δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας «Ενωμένη Πολιτεία», επανεξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Στις θέσεις τους επανεξελέγησαν ως Αντιπρόεδρος ο κ. Γιάννης Ζαγάρης από τη δημοτική παράταξη «Μαραθώνειος Συμπολιτεία» και ως Γραμματέας ο κ. Φώτης Δεληβοριάς από τη δημοτική παράταξη «Δύναμη Πολιτών».
Ως τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εξελέγησαν οι κκ. Χαράλαμπος Εμμεής, Θανάσης Ζέρβας, Βασίλης Μεγαγιάννης και Πόπη Πατεράκη από τη δημοτική παράταξη «Ενωμένη Πολιτεία» και Στέφανος Θεοδωρίδης , Γιάννης Μπούσουλας από τη δημοτική παράταξη «Μαραθώνειος Συμπολιτεία».
Ως αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι κκ. Χρήστος Στάμος, Ιάκωβος Αρμάος και Γιώργος Δρακούλης από τη δημοτική παράταξη «Ενωμένη Πολιτεία», Βασίλης Τζιλάβης από τη δημοτική παράταξη «Μαραθώνειος Συμπολιτεία» και Νίκος Ιωνάς από τη δημοτική παράταξη «Νέα Τετράπολις».

Ως τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν οι κκ. Ιάκωβος Αρμάος, Κώστας Λάσκος, Βαγγέλης Σωτηρίου και Ανέστης Πιοτόπουλος από τη δημοτική παράταξη «Ενωμένη Πολιτεία», Γιάννης Ζαγάρης από τη δημοτική παράταξη «Μαραθώνειος Συμπολιτεία» και Νίκος Ιωνάς από τη δημοτική παράταξη «Νέα Τετράπολις».
Ως αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι κκ. Βασίλης Μεγαγιάννης, Σταματία Μυλωνά και Νίκος Τουρούκης από τη δημοτική παράταξη «Ενωμένη Πολιτεία», Στέφανος Θεοδωρίδης από τη δημοτική παράταξη «Μαραθώνειος Συμπολιτεία» και Νίκος Στεφανίδης από τη δημοτική παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνος».
Πρόεδρος των δύο Επιτροπών είναι κατά το νόμο ο Δήμαρχος κ. Ιορδάνης Λουίζος.
Η θητεία των παραπάνω οργάνων θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου 2014.
Πηγή: 
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.