Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Αιφνιδιασμός από Στυλιανίδη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Evripidis-StylianidisΜια ανατρεπτική πρόταση ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2014, καταθέτει ο… αρμόδιος για την τέλεσή τους Υπουργός Εσωτερικών Ευρυπίδης Στυλιανίδης, με συνέντευξή του στο “Πρώτο Θέμα”.
Ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης επισημαίνει την ανάγκη να υπάρξει αποφόρτιση ...
των πολιτών εντάσεων και αποκομματικοποίηση των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και για τον λόγο αυτό αποκαλύπτει ότι θα προτείνει στον Αντώνη Σαμαρά και τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη να καταρτιστεί κοινό ψηφοδέλτιο για όσους θα είναι υποψήφιοι για δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, ανεξαρτήτως του ποιον θα στηρίξει κάθε κόμμα για δήμαρχο και περιφερειάρχη.
Παράλληλα, ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης δηλώνει και πάλι αποφασισμένος να προωθήσει την ψήφο των ομογενών στους βουλευτικές εκλογές, σημειώνοντας ότι είναι μια εθνική εκκρεμότητα που θα πρέπει να τακτοποιηθεί.

Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.