Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Γιάννης Μπούσουλας VS Ιορδάνης Λουϊζος: "Ζεις σε άλλη Ελλάδα"

Διαβάζουμε από την εφημερίδα ¨"ΔΗΜΟΤΗΣ"
21 Φεβ 2013

«Άστραψε και βρόντηξε» εναντίον του Δημάρχου Μαραθώνος Ιορδάνη Λουίζου ο Γιάννης Μπούσουλας στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 19 Φεβρουαρίου. Αιτία, οι «φουσκωμένοι», συγκεντρωτικοί και παράνομοι, όπως τους χαρακτηρίζει, λογαριασμοί νερού που «κατέκλυσαν» τους Μαραθωνίτες και έχουν σπρώξει πολλούς στην απόγνωση…


Να η δήλωσή του: «Εάν ο Δήμαρχος ζει σε μιαν άλλη Ελλάδα, εάν ο Δήμαρχος δε βλέπει ότι οι δημότες μας υποφέρουν όπως υποφέρει ο ελληνικός λαός, εάν ο Δήμαρχος αδυνατεί να νιώσει το τι περνούν τετρακόσιες χιλιάδες οικογένειες χωρίς έναν εργαζόμενο και δύο εκατομμύρια άνεργων και απλήρωτων, τότε ούτε εγώ, ούτε φαντάζομαι και οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Μαραθώνα, πρέπει να ακολουθήσουν την αλλαζονική τύφλωση του Δημάρχου.

Καταγγέλλω την ξαφνική εντολή του Δημάρχου να μετρήσει τα ρολόγια της ΕΥΔΑΠ από το Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο του 2011 στον πρώην Δήμο Μαραθώνα για καταναλώσεις περασμένων χρόνων και να στείλει τους φουσκωμένους λογαριασμούς στους δημότες!

Δε λέω ότι πρέπει να έχουμε δωρεάν νερό, ξέρω ότι αυτό δε γίνεται. Θα έπρεπε να είχαν μετρηθεί τα ρολόγια στην ώρα τους! Το 2013 για όλες τις οικογένειες είναι πολύ χειρότερο από το 2011, όλοι οι δείκτες αυτό δείχνουν.

Δε φτάνει που τα δίκτυα κοινωνικής προστασίας ποτέ δε «μπλέχτηκαν» και απ’ ότι φαίνεται ούτε θα «μπλεχτούν» στο Δήμο μας, ο Δήμαρχος φροντίζει να βάλει και αυτός το λιθαράκι του στην απόγνωση των συνδημοτών μας. Να στείλει φουσκωμένο λογαριασμό σε οικογένειες που κρυώνουν λόγω έλλειψης θέρμανσης, σε επιχειρηματίες που πιθανόν να έχουν κλείσει την επιχείρησή τους!

Δήμαρχε ξύπνα! Νιώσε την απελπισία των δημοτών σου! Μη βάζεις ακόμα ένα χαράτσι, μη ζεις στο δικό σου εικονικό κόσμο! Αν δεν ξυπνήσεις μόνος σου θα σε ξυπνήσουν οι δημότες σου και οι εκπρόσωποί τους! Και αυτό το «ξύπνημα» δε θα είναι καθόλου ευχάριστο για σένα και τη δημαρχιακή σου θητεία…

Όσο για τη μέτρηση των ρολογιών της ΕΥΔΑΠ, στην ώρα τους και χωρίς αναδρομικά χαράτσια!

Θυμίζω ότι την απόφαση 426/2011 Δ.Σ. για μέτρηση των ρολογιών την πήραμε το Νοέμβριο του 2011, χωρίς η απόφαση αυτή να μιλάει για αναδρομική ισχύ! Άρα η ενέργεια του Δημάρχου για μέτρηση της κατανάλωσης πριν το Νοέμβριο του 2011 είναι αυθαίρετη. Όπως και νάχει, το ευρώ για κάθε οικογένεια ήταν διαφορετικό το 2011 και διαφορετικό το 2013, αν βέβαια υπάρχει! Θυμίζω ακόμα ότι η απόφαση 250/2011 Δ.Σ. για τη μέτρηση των ρολογιών, που είχε παρθεί τον Ιούνιο του 2011, είχε απορριφθεί από το Γ.Γ. της Περιφέρειας Αττικής. Άρα, όχι μόνο αυθαίρετη αλλά και παράνομη η ενέργεια του Δημάρχου.

Καλώ το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο να επιστρέψει τα χρήματα σε όσους πλήρωσαν αυτούς τους λογαριασμούς και ταυτόχρονα να ακυρώσει τους λογαριασμούς που έχουν σταλεί ή εκδοθεί. Αφήνω κατά μέρος τις καταγγελίες ότι πολλές από τις καταναλώσεις που αναφέρονται απέχουν από την πραγματικότητα…

Δήμαρχε, ζήσε στην πραγματική Ελλάδα του σήμερα και στο πραγματικό Δήμο Μαραθώνα του σήμερα!
Πηγή: 
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.