Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Καμία αύξηση στα διόδια Αφιδνών για τους κατοίκους του Ωρωπού (Video). Αυξημένα για τους κατοίκους Βαρνάβα

Οι κάτοικοι του Βαρνάβα του Δήμου Μαραθώνα θα πληρώνουν κανονικά τις νέες αυξημένες τιμές, μετά την αδιαφορία που έδειξαν οι υπεύθυνοι της τοπικής κοινότητας και ο Δήμαρχος, αφού δεν συμπαραστάθηκαν στον αγώνα του διπλανού Δήμου Ωρωπού.

Με πέντε έγγραφα θα μπαίνουν στο πρόγραμμα Fast Pass Oropos


Καμία αύξηση δεν θα γίνει στα διόδια Αφιδνών για τους δημότες Ωρωπού ανακοίνωσε η κοινοπραξία «Νέα Οδός». Το πρόγραμμα αφορά αποκλειστικά τους μόνιμους κατοίκους Ωρωπού και θα γίνεται μέσω του ειδικού προγράμματος Fast Pass Oropos. Έτσι τα οχήματα κατηγορίας 2 των μόνιμων κατοίκων, θα πληρώνουν στον σταθμό διοδίων Αφιδνών, με χρήση του ηλεκτρονικού πομποδέκτη Fast Pass, 2,10 ευρώ ανά διέλευση, όσο δηλαδή και πριν από τις αυξήσεις που ανακοινώθηκαν.
Η διαδικασία εγγραφής των μόνιμων κατοίκων στο ειδικό εκπτωτικό πρόγραμμα Fast Pass Oropos, θα πραγματοποιείται μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) του δήμου Ωρωπού, στα οποία θα βρίσκονται υπάλληλοι της Νέας Οδού για να εξυπηρετήσουν τους ενδιαφερόμενους. Η ημερομηνία έναρξης υποβολής δικαιολογητικών είναι η Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου και η ημερομηνία ενεργοποιήσεως του προγράμματος Fast Pass Oropos είναι η Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου. Τα έγγραφα που οφείλουν να προσκομίσουν οι μόνιμοι κάτοικοι Ωρωπού είναι τα εξής: 1) Αίτηση εγγραφής στο πρόγραμμα Fast Pass Oropos. Η αίτηση αυτή παραλαμβάνεται στα ΚΕΠ από τους μόνιμους κατοίκους, αλλά θα βρίσκεται αναρτημένη και στην ιστοσελίδα www.fastpass.gr, 2) Υπεύθυνη δήλωση Ν. 1599/1986 στην οποία θα δηλώνεται ότι η αναγραφόμενη κατοικία του αιτούντος αποτελεί κύρια κατοικία αυτού και ευρίσκεται εντός των ορίων του δήμου Ωρωπού, 3) Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος του προηγούμενου έτους, εκ του οποίου θα προκύπτει ως κύρια κατοικία ο δήμος Ωρωπού, 4) Άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, κατηγορίας 2, που ανήκει στον αιτούντα μόνιμο κάτοικο, και 5) Βεβαίωση του δήμου Ωρωπού ότι ο αιτών είναι μόνιμος κάτοικός του. Με την προσκόμιση των παραπάνω εγγράφων στα ΚΕΠ, οι μόνιμοι κάτοικοι Ωρωπού θα έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής και θα παραλαμβάνουν τον ηλεκτρονικό πομποδέκτη Fast Pass, μέσω κούριερ, χωρίς καμία επιβάρυνση, στη διεύθυνση που θα έχουν δηλώσει.
Πηγή: www.lifo.gr

Επιστολή από 167 δημότες του Ωρωπού για τα διόδια

Εκτατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ωρωπού.

 


2 σχόλια:

  1. τοσο καιρο που καποιοι λεγαμε για τα διοδια, καποιοι αλλοι ελεγαν τι μας νοιαζουν εμας, εμεις ειμαστε μαραθωνας. να δουμε ποτε και αν θα ξυπνησουν επιτελους αυτοι στο βαρναβα

  2. τι να σου κάνουν οι άλλοι, όταν ούτε οι ίδιοι άνθρωποι του Βαρνάβα δεν ενδιαφέρονται. Για τα διόδια ούτε φωνή ούτε ακρόαση...τσιμουδιά ο Τσιμίνης! χαμπάρι δεν είχαν πάρει..Μαραθώνας έλεγαν είμαστε! από κει και πέρα τι περιμένεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.