Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΓΚΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ

 Όπως γνωρίζουμε η συγκέντρωση υπογραφών  κατοίκων του χωριού μας, ολοκληρώνεται και εντός της επόμενης εβδομάδας,  θα σταλεί σχετική επιστολή, προς τους αρμόδιους παραλήπτες.
Κρίνεται σκόπιμο να εξάρουμε τον ρόλο των ιδιοκτητών καταστημάτων του Βαρνάβα που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα και με ζήλο στην συγκέντρωση των υπογραφών διαμαρτυρίας, όπως και από ανώνυμους συμπολίτες μας.

Αν και  όπως φαίνεται η  συλλογή των υπογραφών δεν ήταν οργανωμένη, μάθαμε ότι συγκεντρώθηκαν πάνω από 190 υπογραφές. Συγκριτικά και μόνο αναφέρουμε πως η αντίστοιχη πρωτοβουλία κατοίκων του Ωρωπού ήταν 176 υπογραφές, πάνω στην οποία στηρίχθηκε και ξεκίνησε τον αγώνα ο Δήμαρχος Ωρωπού.

Αυτό όμως που ενδιαφέρει είναι το ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ και εάν θα εισακουστεί τελικά η φωνή των πολιτών αυτού του τόπου από τα εμπλεκόμενα Υπουργεία και την Εταιρία διοδίων.

*Σε επόμενο Άρθρο αναμένουμε να αναρτήσουμε το ακριβές κείμενο της επιστολής που θα έχει σταλεί.

Σχετικό Άρθρο 13 Φεβρουαρίου 2014: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΓΚΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.