Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Kλιμάκιο υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης Μαραθώνα συναντήθηκε με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Βάλσαμο Συρίγο

Συνεχίζονται οι επαφές της Λαϊκής Συσπείρωσης με τους κατοίκους και τους εργαζόμενους του δήμου Μαραθώνα. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε περιοδεία κλιμακίου υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης Μαραθώνα με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Βάλσαμο Συρίγο και τον υποψήφιο δήμαρχο της Λαϊκής Συσπείρωσης Μαραθώνα, Νίκο Στεφανίδη.
Το κλιμάκιο επισκέφθηκε τους εργάτες καθαριότητας του δήμου και το σταθμό μεταφόρτωσης και συνομίλησε με τους εργαζόμενους εκεί καθώς και σε άλλες υπηρεσίες του δήμου. Ο Β. Συρίγος  χαρακτήρισε τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές αλλά και τις ευρωεκλογές ως ενιαία εκλογική μάχη, γιατί «είναι ενιαία η αντιλαϊκή πολιτική», είπε ότι επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις του ΚΚΕ για το ρόλο της ΕΕ από την εποχή της ΕΟΚ ως σήμερα, ως συμμαχίας του κεφαλαίου ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα και ζήτησε ο λαός να εκφράσει την καταδίκη του στους συνδυασμούς, που, σε επίπεδο περιφέρειας και δήμων, ακολούθησαν πιστά το ευρωπαϊκό πλαίσιο στην Τοπική Διοίκηση και να εμπιστευθούν το ΚΚΕ που «μετά τις εκλογές θα είναι πάλι αυτό που ψηφίσατε και δε θα σας βγει κάτι άλλο».
Ο Ν. Στεφανίδης αναφέρθηκε στην περαιτέρω ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του δήμου που περνάει μέσα από τον Καλλικράτη και στις αντιλαϊκές πολιτικές που θα εφαρμοστούν από τους δήμους, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Μαραθώνα. Κάλεσε τους εργαζόμενους να καταδικάσουν αυτές τις πολιτικές δίνοντας ψήφο στη Λαϊκή Συσπείρωση στην περιφέρεια και το δήμο και ψήφο στο ΚΚΕ στις ευρωεκλογές για να «οργανώσουμε την αντίσταση, τη διεκδίκηση για ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων και να οργανωθεί η λαϊκή συμμαχία που θα αποτρέψει και θα ανατρέψει τα αντιλαϊκά μέτρα».
Ακολούθησε επίσκεψη στο Α.Τ Ν. Μάκρης και στη συνέχεια στο σταθμό Πυροσβεστικής, όπου οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης συζήτησαν με τους εργαζόμενους της Π.Υ και απάντησαν σε ερωτήματα που τέθηκαν
Πηγή: 
 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.