Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Υποψήφιοι Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, αποστασιοποιημένοι από τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών προβάρουν τα “πορτραίτα” τους.

Το προεκλογικό σκηνικό στο φόρτε του, υποψήφιοι σε “χολιγουντιανού” τύπου φωτογραφίες στο FaceBook δίπλα σε υποψήφιους δημάρχους. Εκδηλώσεις- συγκεντρώσεις διαμαχόμενων στρατοπέδων εδώ και κει. Λίστες υποψηφίων που δεν έχουν τελειωμό. Πρόσωπα με φτωχά (στην πλειοψηφία τους) βιογραφικά και ελάχιστη έως ανύπαρκτη κοινωνική αναγνωρισιμότητα.  (Κάποιους απ' αυτούς, τους φάγαμε ήδη στο πετσί μας). Χαμός….
Κανείς μα κανείς δεν μιλά για τα σοβαρά προβλήματα των κατοίκων της περιοχής του. Πολλοί δεν τα γνωρίζουν καν και άλλοι αλλού “σφυρίζουν”. Αβυσσαλέος ο αγώνας  για μια θέση στην νέα δημοτική πυραμίδα εξουσίας.
Μερικοί μάλιστα δίνουν αφειδώς “υποσχετικές” και άλλοι παραμένουν σιωπηλοί χωρίς ένα εμφανές Στρατηγικό και υλοποιήσιμο πρόγραμμα.

Για να τους βοηθήσουμε λοιπόν παραθέτουμε μερικά από τα πολλά προβλήματα (που είχαμε θέσει στον απερχόμενο Δήμαρχο) που ταλανίζουν τον παραμελημένο Βαρνάβα, ευελπιστώντας να τα ενσωματώσουν στο πρόγραμμα τους και να τα λύσουν το συντομότερο.

Κύριοι, τοποθετηθείτε απέναντι στα πραγματικά - ουσιώδη προβλήματα και αφήστε τον κόσμο να  σας κρίνει με την ψήφο του.


ΘΕΜΑΤΑ & ΑΡΘΡΑ

 
------------
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.