Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Δηλώσεις Φ. Δεληβοριά

Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ευχαριστεί τους δημότες που την τίμησαν με την ψήφο τους αναγνωρίζοντας τους αγώνες και την προσφορά της στον Δήμο Μαραθώνα. Η αύξηση των ψήφων και ο τριπλασιασμός των εδρών μας , μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε σταθερά στο δρόμο της δημοκρατίας της διαφάνειας και της συμμετοχής. Παλέψαμε δυο πολύ δυνατούς αντιπάλους. Τον οργανωμένο πελατειακό μηχανισμό από τη μία και την υπεροπλία των οικονομικών συμφερόντων και των ΜΜΕ από την άλλη. Παρά την άνιση μάχη , εμείς βγήκαμε ενισχυμένοι. Οι δημότες θέλησαν αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου και την επέβαλαν. Θέλησαν όμως και την ταυτόχρονη ενίσχυσή μας γιατί ξέρουν πως εμείς ασκούμε ουσιαστικό έλεγχο.
Περιμένουμε ο νέος Δήμαρχος να εκφράσει με σαφή και ολοκληρωμένο τρόπο το τι πρόκειται να κάνει την πενταετία που έρχεται και εμείς ανάλογα θα τοποθετηθούμε. Σε όλους τους εκλεγέντες ευχόμαστε μια αποδοτική θητεία, στην υπηρεσία των συμφερόντων του Δήμου και των κατοίκων του.
Πηγή: 
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.