Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Σχετικά με τις γελοιογραφίες ΣΑΤΙΡΑ & ΧΙΟΥΜΟΡ

http://varnavasblog.blogspot.gr/
 

Σχετικά με τις γελοιογραφίες - Γεγονότα και φωτογραφίες παρουσιάζουν και την χιουμοριστική πλευρά  του προεκλογικού αγώνα των υποψηφίων, όπως εμφανίζονται στο Ιστολόγιο ΣΑΤΙΡΑ & ΧΙΟΥΜΟΡ.
 Επίσημα δεν παίρνουμε θέση υπέρ κανενός, υποψηφίου χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχουμε προσωπικές προτιμήσεις, έχουμε ομως ενδοιασμούς και προκαταλήψεις για πρόσωπα που στελεχώνουν τους συνδυασμούς των παρατάξεων. Τιμούμε τον κύριο Ψινάκη ως προσωπικότητα όπως και τους υπόλοιπους επικεφαλής των παρατάξεων αλλά η Σάτιρα είναι Σάτιρα, οσο τουλάχιστον λέμε ακόμα οτι εχουμε δημοκρατία.
ΣΑΤΙΡΑ & ΧΙΟΥΜΟΡ Η Πολιτική Γελοιογραφία, αναδείχνει αθέατες ή σκόπιμα καλυμμένες πλευρές της καθημερινής πραγματικότητας, υπαινίσσεται κρυμμένες αλήθειες, ρίχνει φως σε σκοτεινές προθέσεις και συχνά προβάλλει-σατιρίζει καθ’ υπερβολή αρετές  ελαττώματα δημόσιων προσώπων που ασκούν ή θέλουν να ασκήσουν κάποιο, από τα πολλά είδη, εξουσίας.

Πηγή: 
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.