Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

OI ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ - Ζητούν την ψήφο μας χωρίς την παρουσίαση ενός ξεκάθαρου και υλοποιήσιμου προγράμματος.

Γράψαμε το παρακάτω Άρθρο 11.4.14 και το στείλαμε  σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις, χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να λάβουμε οποιαδήποτε απάντηση. Όμοια ψάξαμε με υπομονή όλες τις Ιστοσελίδες και τα F/B των υποψηφίων για να βρούμε κάτι ενδιαφέρον και ουσιώδες. Γενικότητες, ατάκες, συνθήματα και χιλιάδες φωτογραφίες υποψηφίων. 

Αυτό μου θυμίζει την τακτική που ακολουθεί ο απερχόμενος δήμαρχος. 
Θα μου έλεγε κάποιος "μα όλοι είναι το ίδιο". Να τον πιστέψω???

Είμαστε λίγο πριν τις Δημοτικές εκλογές του 2014. Ενώ οι παρατάξεις του Μαραθώνα σχηματίζουν τα ψηφοδέλτια τους και ενώ βλέπουμε να προκύπτουν «θεματικές ομάδες εργασίας», ωστόσο δεν έχουμε δει κάποιο αξιόλογο προεκλογικό πρόγραμμα και ίσως να μην δούμε. Μόνο ευχολόγια και υποσχέσεις που αφορούν, όμως, μια άλλη πραγματικότητα και όχι αυτή που βιώνουμε στο πετσί όλοι μας εδώ και 3,5 χρόνια.

ΔΙΟΔΙΑ: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΑΡΝΑΒΑ. Οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων να πάρουν θέση με την κατάθεση των θέσεών τους στα σχόλια αυτού του Ιστολογίου, ώστε να προκύπτουν οι θέσεις τους Δημόσια.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ
Μιχάλης Αποστολόπουλος
E-mail: mikekatiaa@gmail.com
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.