Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Βιογραφικά Υποψηφίων Δύναμης Πολιτών Μαραθώνα - Βαρνάβα

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ
Η Δύναμη Πολιτών διαθέτει στελέχει με εμπειρία και καταξίωση στον επαγγελματικό τους χώρο. Πολίτες χωρίς δεσμεύσεις και κομματική ταυτότητα, που έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία σε τομείς όπως η εκπαίδευση, οι επιστήμες, οι τέχνες, η διαχείρηση προγραμμάτων, η συμμετοχή σε εθελοντικές ομάδες και οργανώσεις και πάνω από όλα η αγωνία και αγάπη για την περιοχή μας. Ρίχνοντας μια ματιά στα βιογραφικά τους σημειώματα, μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί η Δύναμη Πολιτών Μαραθώνα δεν έχει καμία σχέση με τους άλλους συνδυασμούς. Υποψήφιοι ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ &

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Δημοτικής Κοινότητας
Υποψήφιοι
ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΑΥΓΕΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Γεννήθηκε στη Γρανίτσα Ευρυτανίας το 1953. Από 12 χρονών άσκησε διάφορα επαγγέλματα και ως το 2011 εργαζόταν στην Ε.ΥΔ.ΑΠ Αφιδνών. Συμμετείχε σε διάφορους φορείς (Σύλλογος Νεολαίας, Κομματικές Οργανώσεις, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων), ενώ διετέλεσε Κοινοτικός Σύμβουλος Βαρνάβα, με 8ετή θητεία. Είναι μέλος του ΔΣ της «ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ». Αγωνίζεται για τα συμφέροντα του Δήμου ενάντια στο κατεστημένο.
ΚΑΡΑΚΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
Εργάσθηκε στην Εθνική Τράπεζα επί 29 χρόνια, όπου και ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση με ήθος και συνέπεια. Έχει έντονη οικολογική συνείδηση, είναι αποφασισμένη και έχει την διάθεση να εργασθεί για την ποιοτική και την περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής μας και για την βελτίωση των συνθηκών ζωής των συμπολιτών μας.
Υποψήφιοι
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Δημοτικής Κοινότητας
ΚΟΛΛΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Γεννήθηκε το 1969, έγγαμη μητέρα ενός παιδιού, μόνιμη κάτοικος Βαρνάβα. Είναι άνεργη καθηγήτρια, πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
ΜΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Γεννήθηκε το 1970, γέννημα θρέμμα του Βαρνάβα. Αστυνομικός, πατέρας δυο κοριτσιών. Υποψήφιος με τη Δύναμη Πολιτών για να αλλάξει ο τόπος.

ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Γεννήθηκε το 1958 στο Κερατσίνι. Από το 1994 κατοικεί στο Βαρνάβα μαζί με τη σύζυγό του, Πέτρου Μαρία και την κόρη τους. Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πειραιά και ελεύθερος επαγγελματίας
ΤΣΙΚΛΗΣΤΑ ΜΑΡΙΑ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973 με καταγωγή από Πειραιά και Εύβοια, μητέρα 2 παιδιών, απόφοιτη Λυκείου Αγ. Αναργύρων, με ειδίκευση Οικονομίας και Διοίκησης. Μιλάει αγγλικά και έχει άριστη γνώση στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Εργάστηκε τα τελευταία 12 χρόνια ως στέλεχος φαρμακευτικών εταιριών με επιτυχία. Σήμερα εργάζεται στην κοινότητα του Βαρνάβα. Κάτοικος Βαρνάβα τα τελευταία 7 χρόνια. Το 2012-13 συνεισέφερε συμμετέχοντας εθελοντικά στην οργάνωση και διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες της ενορίας Βαρνάβα. Θέτει υποψηφιότητα με κύριο στόχο την επίλυση κοινών για όλους προβλημάτων, με την παράλληλη ανάπτυξη και εξέλιξη της περιοχής.
ΤΣΙΜΙΝΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
Γεννήθηκε το 1963 στο Βαρνάβα όπου και κατοικεί μόνιμα. Άνεργη μητέρα τεσσάρων παιδιών, ασχολείται με
οικιακά και εποχιακές αγροτικές εργασίες.

Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.