Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Απο το Χρονονόγιο της Κας Χαρούλας Ασημακοπουλου ...διαβάζουμε και σχολιάζουμε.

Η επόμενη μέρα ήρθε τελικά.Η κάλπη έδειξε ότι ο τόπος που αγαπώ ολόψυχα με αγαπάει κι εκείνος. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όσους μου έδωσαν φωνή με την ψήφο τους και έδειξαν ότι πιστεύουν σε μένα. Η ευθύνη είναι μεγάλη,αλλά πάντα αναλάμβανα ευθύνες όσο μεγάλες κι αν ήταν. Θέλω να είμαστε σύμμαχοι σ αυτό το ταξίδι , οι σχέσεις μας να παραμείνουν ως έχουν και όλοι μαζί να κάνουμε πράγματα για το χωριό μας.
Την πρώτη Σεπτεμβρίου που θα αναλάβουμε,σηκώνουμε τα μανίκια κάνουμε το σταυρό μας και ξεκινάμε. Να κάνετε όλοι μια προσευχή με τη βοήθεια του Θεού , να πάνε όλα καλά.Ο Καλλικράτης μας έχει κάνει ζητιανάκια και δεν ξέρω τι θα βρω μπροστά μου. Το σίγουρο είναι ότι η παρουσία μας ως κοινότητα θα είναι δυναμική και αξιοπρεπής και θα διεκδικήσουμε ότι δικαιούμαστε. Ο Ηλίας Ψινάκης δείχνει καλά δείγματα γραφής και πιστεύω πως θα έχουμε άψογη συνεργασία. Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ.
Πηγή: 

Τα σχόλιά μας:
Συγχαρητήρια για την εκλογική Νίκη.
Όντως φταίει ο "Καλλικράτης" για τα δεινά των Κοινοτήτων και την έλλειψη χρηματοδότησης αλλά έτσι έλεγαν και οι προηγούμενοι για να δικαιολογήσουν την πλήρη απραξία τους στην διεκδίκηση  πόρων και Έργων για τον Βαρνάβα που ενώ είχαν ψηφιστεί, τελικά δεν έγιναν. Ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι με την δυναμική παρουσίας σας θα διεκδικήσετε όσα δικαιούμαστε και κάτι παραπάνω. Επίσης ελπίζουμε ότι διαχείριση των κονδυλίων από την νέα δημοτική Αρχή θα επικεντρωθεί περισσότερο στις  πλέον υποβαθμισμένες περιοχές του Δήμου (Βαρνάβα, Γραμματικό) και όχι στο κεντρογενή Δήμο της Ν.Μάκρης (με τα δημαρχιακά Μέγαρα Λουιζου κλπ)
Εν αναμονή λοιπόν του Νέου Στρατηγικού προγράμματος ανάπτυξης του Νέου Δημάρχου, που οφείλετε και εσείς με τις προτάσεις σας να συμβάλλεται .

Σας χαιρετούμε.

Διαβάστε ακόμη: 

 

 

-------------
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.