Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

FLASH BACK - ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ και η πορεία τους προς την εξουσία, που απώλεσαν προ πολλού.

Επαναδημοσίευση Άρθρου -της Τρίτης, 14 Αυγούστου 2012

ΟΙ "ΠΑΤΡΩΝΕΣ" του “ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ 2012”

ΤΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" Αρχισε !!! ..

 Σενάρια πολιτικής φαντασίας!! 

"που έγιναν πραγματικότητα εν έτη 2014 Βούλγαρης Νίκος - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τους "ΠΟΛΙΤΕΣ" του Ηλία Ψινάκη"

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ από ανακοινώσεις των τοπικών Συλλόγων

  •  Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Βαρνάβα σε συνεργασία με τον Δήμο Μαραθώνα του Ιορδ. Λουΐζου, διοργάνωσαν μουσική εκδήλωση στην παραλία Βαρνάβα.
Ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρνάβα αποτελεί βίαιη μετάλλαξη του Πολιτιστικού & Περιβαλλοντικού Συλλόγου ΝΕΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΑΡΝΑΒΑ. Η μετάλλαξη αυτή έγινε με αθέμιτες και εν πολλοίς παράνομες μεθόδους του πρώην Κοινοτάρχη Ν. Βούλγαρη  σε ομοφωνία με τον πρώην πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κατσαφάδο Βασίλειο (μετέπειτα νομικό σύμβουλο της Κοινότητας Βαρνάβα), του άλλαξαν τα φώτα και την επωνυμία παρά τις αντιρρήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των ιδρυτικών μελών (ΕΔΩ), και ΕΔΩ)
Ο κ. Βούλγαρης (Ν.Δ) ήταν σκόπιμα  και παραμένει “απλό” μέλος του Συλλόγου και εξακολουθούμε να πιστεύουμε (!) πως τον πατρονάρει απόλυτα, μέσω της συζύγου του που κατέχει την θέση της προέδρου.
Σημειώνουμε εδώ πως ο εν λόγω Κύριος, δεν τόλμησε ή δεν καταδέχτηκε την επανεκλογή του στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές 2010 του “Καλλικράτη” με την πρόφαση που λέει "από δήμαρχος κλητήρας". Αντ αυτού έθεσε υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής όπου  ατύχησε  "παταγωδώς". Οι  "τίτλοι" όμως... "πρώην υποψήφιος"  ή επιλαχών παραμένουν...για κάθε μελλοντική χρήση.


Η ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΑΡΝΑΒΑ.
Γνωρίζοντας καταστάσεις  και  πρόσωπα, τον  ρόλο και την  πολιτική σχέση των εμπλεκομένων, αντιλαμβανόμαστε τις εκδηλώσεις αυτές περισσότερο σαν Partiesεκλογικής πελατείας παρά πολιτιστικής χροιάς. 
Χρήσιμο λοιπόν είναι να γνωρίζουμε ποιοι (πρώην) αυτό-διοικητικοί με μανδύα τον Πολιτισμό επιδιώκουν σιγά-σιγά (χωρίς να φαίνονται) να βγουν από το “καβούκι” ή την πολιτική “αφάνεια” που έχουν περιπέσει, αρχίζοντας  "παιχνίδι" για τις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Ο "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ"  λοιπόν είναι το ΟΧΗΜΑ της δήθεν μετεξέλιξης-μετάλλαξης-μεταμόρφωσης και επαναφοράς στο πολιτικό γίγνεσθαι. . Το δυσάρεστο όμως είναι ότι πάλι εμείς ασυνείδητα και σαν “Πρόβατα” βοηθάμε και ενισχύουμε  την πορεία τους προς την εξουσία που έχουν προ πολλού απολέσει.
Ξεχάσαμε ήδη τα απλήρωτα χρέη της κακοδιαχείρισης που κληρονομήσαμε. Ξεχάσαμε την οικονομική δυσπραγία που βιώνουμε καθημερινά σαν πολίτες. Ξεχάσαμε την φτώχεια και την ανεργία. 
Όταν δεν έχεις να φας, δεν έχεις όρεξη για ... γλέντια! Λογικό?
Ασύμβατα λοιπόν τα “ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ” (πολιτικά) πάρτι με την ΛΙΤΟΤΗΤΑ.
Αλήθεια πόσο κόστισε στον Δήμο σε χρήματα προσωπικό και μέσα ? Και που αποσκοπούν τέτοιου είδους πολιτικές "στηρίξεις και συνεργασίες" του Δημάρχου κ. Ιορδάνη Λουίζου? 

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Οι επόμενες δημοτικές εκλογές προγραμματίζονται μέσα στο 1ο εξάμηνο του 2014. Δεν θα εκπλαγούμε λοιπόν καθόλου, αν δούμε κάποιους παλαιοκομματικούς να βάζουν υποψηφιότητα σαν δημοτικοί σύμβουλοι,  ή  ακόμη και για την θέση του προέδρου του τοπικού  συμβουλίου. Μια θεσούλα βρε παιδιά με θέα ...κι όπου νάνε!!
 Η αυτοδιοίκηση έχει αποκτήσει  τα χαρακτηριστικά  που οδήγησαν το πολιτικό και κομματικό σύστημα της χώρας, στα όρια της χρεωκοπίας και της κατάρρευσης. Το πρόβλημα της χώρας είναι πρωτίστως πολιτικό και δευτερευόντως οικονομικό. Περιμένουμε λοιπόν  από τον Δήμαρχο Μαραθώνα να κάνει την διαφορά αποδεικνύοντας στην πράξη ότι "δεν είναι όλοι το ίδιο"  με την διεξαγωγή διαχειριστικού ελέγχου και καταλογισμού ευθυνών για Βαρνάβα και Γραμματικό, όπως υποσχέθηκε.
 
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ χρήσης μέχρι 31.10.2010
Υπάρχουν ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν έγκαιρα. 
Δέστε παρακάτω τα χρέη του “Αγνώριστου Βαρνάβα" που κάποιοι άφησαν στην πλάτη μας να πληρώνουμε για πολλά χρόνια. 
 Από το πρακτικό της με αριθμό
8/7-4-2011 τακτικής συνεδρίασης του
Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνος
ΑΔΑ: 4ΑΓΥΩΛΜ-Α
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ;
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ;
Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ
ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ;

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ ????

 Σχετικά Άρθρα:

Επίσης

ΤΑΜΕΙΟ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ - 5 σχόλια:
  1. Πρώην Βαρναβιώτης16 Αυγούστου 2012 7:07 μ.μ.
    Ήμουν πρώην κάτοικος του Βαρνάβα για αρκετά χρόνια. Ευτυχώς έφυγα έγκαιρα. Γνώρισα το βιός και την πολιτεία των πρώην δημοτικών παραγόντων. Πάμπολλα τα λάθη και οι παραλήψεις αλλά περισσότερο του Βούλγαρη που διαχειρίστηκε τα κοινά για παρα πολλά χρόνια. Ο Κόλλιας μόλις μια τετραετία.
    Οι σύλλογοι αυτοί είναι δημιουργήματα και αποτελούν πολιτικά προπύργια. Είναι γνωστή και επιβεβαιωμένη άμεση πολιτική επιρροή τους και πολύ σωστά το αναφέρεται.
    Πολλά τα λεφτά που διαχειρίστηκε ο Βούλγαρης. Αρκετές οι επιτυχίες αλλά και πάρα πολλά απόνερα που δημιουργήθησαν αφού οδηγούν σε υποψίες που συζητούνται ακόμα από τον κόσμο.
    Από τα λάθη που του καταλογίζω. Χρησιμοποίησε τους ανθρώπους ξεδιάντροπα, διέλυσε την κοινωνική συνοχή, κατασπατάλησε πόρους, επέλεγε ακατάλληλους συνεργάτες και λειτούργησε χωρίς πλάνο και όραμα. Το χειρότερο όμως όλων η φιλαυτία.








    1. Ανώνυμος16 Αυγούστου 2012 7:34 μ.μ.
      file natan mono afto. Pou pigan ta lefta
  2. Ανώνυμος16 Αυγούστου 2012 9:16 μ.μ.
    Τι κρύβει η μουγκα τους τοσο καιρό – δεν μιλουν και δεν εχουν αποψη για τα κοινά. Είναι υπερμαχοι της πολιτικής Λουιζου. Ενας δημος αγγελικα πλασμενος. TRAGIC...
  3. Λεβαντής Σπ17 Αυγούστου 2012 9:25 μ.μ.
    Εκτός όμως από τις διαπλεκόμενες σχέσεις, βασικό χαρακτηριστικό της πολιτικής διαφθοράς είναι η «αθέατη» έκτασή της. Η πολιτική διαφθορά γίνεται γνωστή στις Αρχές μόνο κάτω από συγκεκριμένες περιστάσεις, που αφορούν κυρίως τη λειτουργία (ή δυσλειτουργία) των πελατειακών σχέσεων σε ορισμένη συγκυρία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνουν καταστάσεις πολιτικής διαφθοράς. Το φαινόμενο πρέπει μάλλον να θεωρείται δεδομένο ως και αυτονόητο, ειδικά στη χώρα μας όπου οι πελατειακές σχέσεις αποτελούν δομικό στοιχείο του πολιτικού μας συστήματος.
    Αυτά για να υποστηρίξω το Άρθρο σας
  4. Δέσπω19 Αυγούστου 2012 12:23 μ.μ.
    Διάβασα κάπου ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο- δεν εγκρίνει μία μεγάλη κατηγορία περιπτώσεων δαπανών στους ΟΤΑ που αφορούν επιχορηγήσεις σωματείων (!) για δραστηριότητες άσχετες με τους σκοπούς τους, δαπάνες δημοσίων σχέσεων, εθιμοτυπίας και βραβείων, παράθεση γευμάτων (γλεντιών), δεξιώσεων, φωτογραφιών, προμήθεια λουλουδιών και καταχωρίσεων σε τοπικές εφημερίδες.
    Στον Δήμο Μαραθώνα, που βρήκαν τα “λεφτά”;;; Ποιος χρηματοδοτεί τους συλλόγους για να το γλεντάνε;; οι κομματικές παρέες. Πάντως τέτοια έξοδα με ορχήστρες και τραγουδιστές, με ρεφενέ ή από συνδρομές μελών (που δεν πληρώνουν!) δεν φτάνουν ούτε για αστείο. Ψαχτείτε περισσότερο
-----------------------
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.