Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Επίσκεψη του Ηλία Ψηνάκη στα Δημοτικά Καταστήματα

Συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του, νεοεκλεγμένους συμβούλους, ο επίσης, νεοεκλεγείς δήμαρχος Μαραθώνα κ. Ηλίας Ψηνάκης, πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στα δημοτικά καταστήματα του ενιαίου δήμου.
Στο χώρο των δημαρχείων Νέας Μάκρης και Μαραθώνα, βρέθηκαν οι νέοι δημοτικοί άρχοντες του τόπου, την Τετάρτη 11 Ιουνίου, ενώ στους αντίστοιχους χώρους του Γραμματικού και Βαρνάβα, η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την επομένη (Πέμπτη 12/6).


Σκοπός της δράσης αυτής, σύμφωνα με το περιβάλλον του δημάρχου, ήταν «μία πρώτη γνωριμία με το δημοτικό υπαλληλικό προσωπικό, καθώς και η επιθυμία του κ. Ψηνάκη όπως αποκτούσε ιδία αντίληψη και εικόνα των γραφείων και των λοιπών χώρων των καταστημάτων».
Η υποδοχή από τους εργαζόμενους στα δημαρχεία, ήταν θερμή.
Ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα χαιρέτησε προσωπικά τους υπαλλήλους, τους ευχήθηκε «Καλό Καλοκαίρι» καθώς επίσης και «Καλή μελλοντική συνεργασία» ενώ δεν παρέλειψε να τους πληροφορήσει πως, θα μπορούν ν’ απευθύνονται στα μέλη του Συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ» (ακόμα και στον ίδιο αν παρίσταται ανάγκη) προκειμένου να ενημερώσουν για οτιδήποτε προκύψει ή ν’ αναφέρουν κάτι που ενδεχομένως, τους απασχολεί, και αφορά στη λειτουργία του Δήμου, με συνέπεια ν’ απαιτείται η παρέμβαση του νεοεκλεγμένου Πολιτικού Προσωπικού.
Οι συνεργάτες του δημάρχου από την πλευρά τους, συνομίλησαν με τους συμπολίτες τους - εργαζομένους, στο ίδιο πλαίσιο συνεργατικού και αλληλέγγυου χαρακτήρα.
Πρόθεση των νέων δημοτικών αρχόντων Μαραθώνα είναι να επαναλάβουν την επίσκεψη, μέχρι την 1η Σεπτέμβρη που εγκαθίστανται πλέον, στα δημοτικά καταστήματα, αναλαμβάνοντας τη διοίκηση του τόπου.
Πηγή: 
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.