Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Την Παρασκευή μαθαίνετε τον φόρο των ακινήτων σας – Ως το τέλος Αυγούστου η πρώτη από τις πέντε δόσεις

spiti-foros-akinita-570
Από το πρωί της Παρασκευής κάθε φορολογούμενος θα μπορεί να επισκεφθεί το taxis για να βρει το φόρο που αναλογεί στα ακίνητά τους.
Με ανακοίνωση που ήδη αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Taxis, περισσότεροι από έξι εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων πληροφορούνται ότι τα εκκαθαριστικά του ΕνΦΙΑ θα είναι διαθέσιμα από την 1η Αυγούστου σταδιακά.

Έτσι, οι ιδιοκτήτες θα πρέπει, με τους κωδικούς πρόσβασης στο taxis, να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.gsis.gr ώστε να μπορέσουν να βρουν την πράξη διοικητικού προσδιορισμού ΕνΦΙΑ με την οποία και θα πάνε να πληρώσουν στην τράπεζα την πρώτη από τις πέντε δόσεις του φόρου μέχρι και το τέλος Αυγούστου.
Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια από τα εκκαθαριστικά θα έχουν ημερομηνία βεβαίωσης Αυγούστου που σημαίνει ότι ο φόρος θα πρέπει να πληρωθεί σε τέσσερις και όχι σε πέντε δόσεις.
Η εφαρμογή υποβολής δηλώσεων στοιχείων ακινήτων Ε9 για το έτος 2014 δεν θα είναι διαθέσιμη από την Τετάρτη 30 Ιουλίου στις 11:00 π.μ. Προσωρινές δηλώσεις, οι οποίες δεν θα οριστικοποιηθούν μέχρι τότε, θα διαγραφούν.
Η ανάρτηση των πράξεων διοικητικού προσδιορισμού ΕνΦΙΑ στην εφαρμογή υποβολής δηλώσεων στοιχείων ακινήτων Ε9 θα ξεκινήσει σταδιακά από την 1η Αυγούστου.
Πηγή: 
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.