Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Αιφνιδιαστική επίσκεψη ελέγχου πραγματοποίησε πρόσφατα ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Ζαγάρης στα δημοτικά καταστήματα Βαρνάβα Γραμματικού.

Τελευταία ενημέρωση 4.7.2014 Ώρα:12:00.
Μετά την πρόσφατη προγραμματισμένη επίσκεψη του νέου δημάρχου Μαραθώνα κ. Ψινάκη Ηλία στα δημοτικά καταστήματα Βαρνάβα και Γραμματικού την 12/6, και ο κ. Ιωάννης Ζαγάρης νέος Δημοτικός Σύμβουλος κατόπιν εντολής του νέου δημάρχου πραγματοποίησε απρογραμμάτιστη αιφνιδιαστική  επίσκεψη ελέγχου.
Δεν θα σταθούμε τόσο στο είδος και τα ευρήματα του ελέγχου, όσο στη συμβολικότητα που αποπνέει το νέο στυλ διοίκησης του νέου δήμαρχου πριν καν αναλάβει..

Συμβολίζει την πολιτική ταυτότητα μιας δεδομένης πολιτικής αντίληψης, που αναπαριστά την νέα δημοτική υπόσταση. Είναι περισσότερο αποτέλεσμα του συμβολισμού που αποπνέουν οι κινήσεις του παρά ο έμμεσος εξαναγκασμός που επιβάλλουν οι επιταγές του νέου Δημάρχου.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η επιλογή του προσώπου που έκανε τον έλεγχο κρατήθηκε μυστική. Δεν επέλεξε (ίσως εσκεμμένα) το τοπικό δημοτικό σύμβουλο Βαρνάβα κ. Π. Στάμου,  αλλά τον κ. Ζαγάρη από Ν. Μάκρη. Και αυτό έχει την ιδιαίτερη θετική του σημασία. Και ο νοών νοείτο.

Πληροφορηθήκαμε τελικά πως ο έλεγχος αφορούσε την διαδικασίες «παράδοσης-παραλαβής» από τη νέα διοίκηση του Δήμο.
-------
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.