Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Δούρου σε διευθύνσεις περιφέρειας: Δεν θα αποστείλετε κανένα έγγραφο για την "ψευδοαξιολόγηση"


Εντολή σε όλες τις διευθύνσεις της περιφέρειας να μην αποστείλουν κανένα έγγραφο και να μην συνδράμουν στην «ψευδοαξιολόγηση», όπως είπε χαρακτηριστικά, έδωσε κατά την ομιλία της στο περιφερειακό συμβούλιο που βρίσκεται σε εξέλιξη, η Ρένα Δούρου.

Όπως αναφέρει η iefimerida.gr, η επίθεση στην κυβέρνηση συνεχίστηκε και μέσω twitter όπου προφανώς αποσπάσματα από την ομιλία της κ. Δούρου αναρτήθηκαν στον προσωπικό της λογαριασμό.
Υπενθυμίζεται πως η περιφερειάρχης αποκαλεί την αξιολόγηση «φερετζέ της περαιτέρω υποστελέχωσης και επομένως της ιδιωτικοποίησης των δημόσιων υπηρεσιών», αναφέρει ότι ο έλεγχος των πτυχίων διενεργείται υποχρεωτικά από τις Διευθύνσεις Διοικητικού των δημόσιων υπηρεσιών. Σε περίπτωση που το θέμα τεθεί σε ψηφοφορία, η πλειοψηφούσα παράταξη διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία όπως ορίζει ο «Καλλικράτης».
Από την πλευρά του ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός τόνισε: «δεν μπορούμε να προβούμε στην αξιολόγηση με αυτούς τους όρους που είναι αντίθετοι στο Σύνταγμα. Ο επανέλεγχος των πιστοποιητικών πρέπει να γίνει και να ολοκληρωθεί και η περιφέρεια δεν πρέπει να γίνει ορμητήριο κόμματος».

Πηγή: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.