Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Τρεις ώρες κατέθετε ο Ψινάκης στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Ηλίας Ψινάκης
Ηλίας Ψινάκης

Την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο κ. Μανόλης Σφακιανάκης - Ικανοποιημένος με αυτή την εξέλιξη ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα

Ο δήμαρχος Μαραθώνα ηλίας Ψινάκης, μετά από σχεδόν τρεις ώρες κατάθεσης στον προϊστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κ. Μανόλη Σφακιανάκη, σχετικά με την υπόθεση απομάκρυνσης όλων των σκληρών δίσκοι των ηλεκτρονικών υπολογιστών από το τμήμα οικονομικών υπηρεσιών του δήμου Μαραθώνα...


Ο κ. Ψινάκης δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση, καθώς η υπόθεση της διαγραφής στοιχείων από τους υπολογιστές των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου (μια μέρα πριν ο ίδιος ορκιστεί) βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα είναι απολύτως ικανοποιημένος καθώς την υπόθεση ανέλαβε προσωπικά ο ταξίαρχος Σφακιανάκης, προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που θεωρείται μία από τις καλύτερες ανάλογες υπηρεσιες διεθνώς.Πηγή: 
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.