Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Γιάννης Μπουτάρης συναινεί με κάτι που θεωρεί «βλακώδες» – Μπράβο του!

Ο Γιάννης Μπουτάρης συναινεί με κάτι που θεωρεί «βλακώδες» – Μπράβο του!
  Ο Γιάννης Μπουτάρης χαρακτήρισε το θέμα της αξιολόγησης «βλακώδες», ωστόσο, όπως συμπλήρωσε θα συναινέσει με το «βλακώδες»!

Τώρα, πόσο πολιτικά λογικό είναι, να αποκαλείς κάτι «βλακώδες» και να συναινείς με το «βλακώδες», θεωρώντας τον εαυτό σου μη βλάκα, αυτό δεν νομίζουμε να κάνει τον κόπο να μας το εξηγήσει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης που συναινεί με τα «βλακώδη» αλλά περνιέται για μη βλάκας!
Μάλιστα, ο Γιάννης Μπουτάρης, τόνισε ότι δεν πρόκειται να αρνηθεί τους (βλακώδεις) ελέγχους και διαβεβαίωσε πως θα προσπαθήσει να αλλάξει το (βλακώδες) σύστημα. Τα βλακώδη μέσα στις παρενθέσεις τα προσθέσαμε εμείς, απλά για να γίνει συνειδητό με τι ακριβώς «βλακώδες» συναινεί ο μη βλακώδης δήμαρχος.
«Είναι βλακώδης η ιστορία της αξιολόγησης, αλλά θα συναινέσουμε με πόνο καρδίας και θα επιδιώξουμε να αλλάξει το σύστημα», ήταν η ακριβής δήλωση του Γιάννη Μπουτάρη στη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα με αφορμή τον (βλακώδη) επανέλεγχο των συμβάσεων των εργαζόμενων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την (βλακώδη) αξιολόγηση τους.
Ο Γιάννης Μπουτάρης ζήτησε από τους εργαζόμενους του δήμου να επιτρέψουν τους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης να ολοκληρώσουν τη (βλακώδη) διαδικασία σε ό,τι αφορά τον επανέλεγχο των συμβάσεων.
Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.