Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

5+1 προτάσεις για ψυχαγωγία & διασκέδαση

Ο Πουπουλένιος επέστρεψε για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Αθηνών, ο Γιάννης Μπέζος παρουσιάζει έναν Ήρωα Με Παντόφλες, ενώ στις κινηματογραφικές αίθουσες η Helen Mirren επιδεικνύει τις μαγειρικές της ικανότητες με φόντο τη Γαλλία και ο Luke Evans ενσαρκώνει το πιο σκοτεινό πλάσμα στην ιστορία του σινεμά.
1 ΑΠΟ 8
Dracula Untold

Dracula Untold

Σχεδόν έναν αιώνα μετά την πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση του Δράκουλα (το 1931), η Universal Pictures έρχεται να αφηγηθεί την αυθεντική ιστορία του Βλαντ ΙΙΙ του Παλουκωτή, του ανθρώπου που έμελλε να μείνει στην Ιστορία όχι τόσο επειδή «παλούκωνε» τους εχθρούς του, αλλά, κυρίως, επειδή μεταμορφώθηκε, για να σώσει την οικογένειά του, στο πλέον πανίσχυρο πλάσμα της νύχτας. O Gary Shore σκηνοθετεί μια επική περιπέτεια δράσης με πρωταγωνιστή τον Luke Evans που αποκαλύπτει την αληθινή ιστορία πίσω από το θρύλο του αιμοδιψή Πρίγκιπα της Τρανσυλβανίας. Στο πλευρό του οι Sarah Gadon και ο Dominic Cooper. (UIP)
Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.