Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΑΙΤΗΜΑ – ΠΡΟΣ ΤΟΝ 9ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ( ΠΕΡΙΟΔΟΣ Δ.Σ. 2002- 2006)

...Το 2007, πραγματογνώμονες του Σώματος Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, προσήλθαν στον Δήμο Μαραθώνος, ζητώντας στοιχεία. Φαίνεται ότι από την έρευνα που διεξήγαγαν, προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία για όσους ψήφισαν υπέρ της αγοράς των απορριμματοφόρων με την μηδενική αυτή έκπτωση.


Η υπόθεση, πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης, με την παρέμβαση του Εισαγγελέα. Τα στοιχεία που προέκυψαν ήταν επιβαρυντικά και παραπέμφθηκαν σε Ειδικό Τακτικό Ανακριτή. ....



.....Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ειδικός Τακτικός Ανακριτής, απέστειλε κλήση σε απολογία για απιστία σε βαθμό Κακουργήματος περί καταχραστών του Δημοσίου, σε όλους τους ψηφίσαντες την αγορά των απορριμματοφόρων με την μηδενική σχεδόν έκπτωση. Στον Ειδικό Τακτικό Ανακριτή, θα καταθέσουν μέλη του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου, ως κατηγορούμενοι, καθώς και δημοτικός σύμβουλος της τότε αντιπολίτευσης, που είχε ανεξαρτοποιηθεί από τον Χρήστο Μπάρμπα και ψήφισε υπέρ της αγοράς απορριμματοφόρων.....


ΓΚΙΚΑΣ 08 10 2014 ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
Πηγή: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.