Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Στάση εργασίας των εργαζομένων στη αυτοδιοίκηση για την αξιολόγηση

Από τις 11:30 έως τη λήξη ωραρίου
Στάση εργασίας των εργαζομένων στη αυτοδιοίκηση για την αξιολόγησηΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 έξω από το υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης και πορεία προς τα γραφεία του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης στη λεωφόρου Συγγρού
Πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11:30 έως τη λήξη του ωραρίου Τετάρτη 8 Οκτωβρίου για τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση, όπως ανακοίνωσε η ΠΟΕ-ΟΤΑ, αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στον έλεγχο της μετατροπής συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.

Θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας τις 12 έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας και στη συνέχεια πορεία μέχρι τα γραφεία του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης στη λεωφόρου Συγγρού.

Παρόμοιες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες πόλεις της χώρας με πρωτοβουλία των συλλόγων-μελών της ομοσπονδίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ανάλογες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας με πρωτοβουλία των συλλόγων-μελών της Ομοσπονδίας.

«Οι εργαζόμενοι αλλά και η κοινωνία δεν πείθεται από τα ψεύδη του κ. Μητσοτάκη για δήθεν έλεγχο πλαστών πτυχίων και πιστοποιητικών», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ και δηλώνει ότι θα αγωνιστεί απέναντι «σε όσους ποινικοποιούν το αυτονόητο δικαίωμα στην εργασία και μάλιστα με μια φαιδρή και προβοκατόρικη διαδικασία».Πηγή: 
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.