Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ – ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΡΧΗΓΏΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ FACE BOOK

Ούτε ο Κυριάκος Γκίκας δεν κατάφερε ακόμα να τους ξυπνήσει. Αχ! βρε Κυριάκο φίλε μου..... Μόνο οι "τρελοί" μπορούν να αλλάξουν έναν παράλογο κόσμο προς το λογικότερο..και εσύ είσαι ένας από αυτούς!
Για ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά την επιβάρυνση περιβάλλοντος και την υγεία των πολιτών του Μαραθώνα (ιδιαίτερα των κατοίκων του Γραμματικού και  Βαρνάβα), περιμέναμε να δούμε και να διαβάσουμε μια 1η αντίδραση (δύο λόγια ενημέρωσης βρε φίλε) για τις εξελίξεις μετά τη απόφαση του ΣτΕ. Παρόλα αυτά δείτε ποιοι ασχολήθηκαν σήμερα (μέχρι 11:50 π.μ) με το θέμα και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα!
------------------
Ο χρήστης Ilias Psinakis Official - Πολίτες 2014 Κανένα σχόλιο
Τελευταίο 23 ώρες πριν

Κ Ο χρήστης ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΛΟΥΙΖΟΣ  Κανένα σχόλιο
Τελευταία ανάρτηση 18 Οκτωβρίου

Καλημέρα σε όλες και όλους
Μια εκτίμηση της κατάστασης μετά την απορριπτική απόφαση του ΣΤΕ για τις προσφυγές του Δήμου Μαραθώνα και των κατοίκων σχετικά με τον ΧΥΤΑ Γραμματικού.
Αποστολή του ΣΤΕ είναι να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των πολιτών απέναντι στις αυθαίρετες ενέργειες της Διοίκησης. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουν αποδειχθεί οι αυθαιρεσίες της Διοίκησης. Αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς. Το είπαν οι επιθεωρητές περιβάλλοντος , το είπαν τα μέλη της επιτροπής αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου, το είπαν διακεκριμένοι επιστήμονες νομικοί και τεχνικοί που αποκάλυψαν τα λάθη και της παραλείψεις της πολιτικής ηγεσίας και την ταύτισή της με τους εργολάβους, που πέταξαν τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων και της ΕΕ σε ένα ξεπερασμένο, περιβαλλοντοκτόνο και φαραωνικό έργο.
Ο αγώνας όμως δεν έχει τελειώσει. Η δήθεν νομιμότητα που επικαλούνται οι κκ Μανιάτης και Σγουρός και η λογική των εργολάβων που συμμετέχουν στο πάρτυ των σκουπιδιών βρίσκει σθεναρή αντίσταση στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ απόφαση της νέας Περιφερειακής Αρχής της κ. Ρένας Δούρου ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ του Γραμματικού ως ΧΥΤΑ. Με τη επιστολή της από 2/10/2014 η νέα Περιφερειάρχης κάλεσε τους Δημάρχους της Αττικής και τους πολίτες να προσχωρήσουν σε μια νέα αντίληψη , σε ένα νέο σχεδιασμό για τα απορρίμματα που θα βασίζεται σε σύγχρονες αντιλήψεις και στο νέο νομικό πλαίσιο της ΕΕ .Για να επιβληθεί αυτή η αντίληψη πρέπει να δοθεί μια μεγάλη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΧΗ. Ολοι να συστρατευθούμε γύρω από τη νέα Περιφερειακή αρχή και τη Δούρου. Να της δώσουμε ΔΥΝΑΜΗ να αντιμετωπίσει τις οργανωμένες επιθέσεις των μεγάλων συμφερόντων και των υποτακτικών τους και όλοι μαζί να δώσουμε τη νικηφόρα μάχη για τη ανακύκλωση και την διαχείριση των απορριμμάτων σε όφελος του δημοσίου συμφέροντος και των πολιτών. Καλούμε το Δήμο Μαραθώνος να ενώσει τις δυνάμεις του με την Περιφέρεια και όλοι να μαζί να δώσουμε την τελική μάχη. Ο αγώνας δεν τελείωσε με την χθεσινή απόφαση του ΣΤΕ. Ο αγώνας τώρα αρχίζει.
ΦΩΤΗΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ

Πηγή: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.