Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Ο αδίστακτος δολοφόνος με τα χίλια (!) ονόματα - Serial killer o Αλβανός της Νάξου

Έχουν εκδοθεί εναντίον του εντάλματα σύλληψης για δολοφονίες ηλικιωμένων
Ο αδίστακτος δολοφόνος με τα χίλια (!) ονόματα - Serial killer o Αλβανός της Νάξου

Με πλούσιο... βιογραφικό στην παρανομία ο 31χρονος εργάτης - Βαγγέλης, Ηλίας, Λευτέρης, Ανδρέας, Έντμοντ, Αρτάν και Ντετιάν είναι κάποια από τα ονόματα με τα οποία συστηνόταν ο αλλοδαπός κακοποιός...

Κατά συρροή δολοφόνος ηλικιωμένων είναι ο βασικός ύποπτος της άγριας δολοφονίας της 59χρονης ζωγράφου Κατερίνας Ζαζάνη στο σπίτι της στη Νάξο.



Ο 31χρονος Αλβανός εργάτης -με τα χίλια (!) ονόματα- εμφανίζεται να έχει πλούσιο «βιογραφικό» στην παρανομία, ενώ έχουν εκδοθεί εναντίον του εντάλματα σύλληψης για δολοφονίες ηλικιωμένων.

Σύμφωνα με την «Espresso», ο δράστης αφήνει την προσωπική του σφραγίδα σε κάθε έγκλημα, αφού τα θύματα, για τα οποία είχε δουλέψει, βρέθηκαν καθισμένα σε καρέκλα, δεμένα χειροπόδαρα και έχοντας περασμένα στον λαιμό τους σαν θηλιές υφάσματα, ενώ είχαν υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Βαγγέλης, Ηλίας, Λευτέρης, Ανδρέας, Έντμοντ, Αρτάν και Ντετιάν είναι κάποια από τα ονόματα με τα οποία συστηνόταν ο αλλοδαπός κακοποιός.

Από τις έρευνες των διωκτικών αρχών προκύπτει ότι στη Νάξο κυκλοφορούσε με το όνομα Ηλίας. Μάλιστα όχι μόνο είναι γνώριμος της αστυνομίας αλλά εμπλέκεται σε τουλάχιστον δύο ληστείες ηλικιωμένων μετά φόνου, στη Μεσσηνία το 2011 και στην Αρκαδία το 2013.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η άτυχη 59χρονη ζούσε μόνη λίγο πιο έξω από τον οικισμό στην περιοχή του Γαλανάδου. Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο όταν ο γιος της, που διαμένει στην Αθήνα, την αναζητούσε επίμονα στο τηλέφωνο χωρίς αποτέλεσμα. Ο Αλβανός κακοποιός, που δούλευε για τη ζωγράφο, φέρεται να είχε διαπληκτιστεί αρκετές φορές μαζί της, με αφορμή το μισθό του. Η ζωγράφος, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει τος φως της δημοσιότητας, είχε μιλήσει για τον καβγά τους στον γιο της που σπουδάζει στην Αθήνα και γι’ αυτό εκείνος ανησύχησε όταν δεν απαντούσε στις αλλεπάλληλες κλήσεις του.

Έτσι, ειδοποίησε έναν έμπιστο κάτοικο της περιοχής και του ζήτησε να δει αν η μητέρα του βρισκόταν στο σπίτι, με αποτέλεσμα να τη βρει νεκρή. Ο δολοφόνος είχε παλέψει με τη ζωγράφο πριν τη δέσει και τη στραγγαλίσει και η 59χρονη έφερε αμυντικά τραύματα και μώλωπες στα χέρια. Μάλιστα, αναστάτωσε όλα τα δωμάτια προσπαθώντας να σκηνοθετήσει ληστεία.

Ο 31χρονος, ο οποίος κρατείται, φέρεται να αρνήθηκε κατ’ αρχήν ότι στραγγάλισε την άτυχη γυναίκα για να εκδικηθεί επειδή διέκοψε τη συνεργασία τους. Ωστόσο, και μόνο το γεγονός ότι έφυγε βιαστικά από τη Νάξο πριν αποκαλυφθεί το έγκλημα, είναι επιβαρυντικό γι’ αυτόν. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται όταν ολοκληρωθεί. Στο μεταξύ, το θύμα του στυγερού εγκλήματος κηδεύτηκε την Τρίτη στο νησί μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής.

Το σπίτι που βρέθηκε δολοφονημένη η άτυχη γυναίκα
Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.