Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Χαρούλα Ασημακοπούλου «Βίος ανεόρταστος μακρά οδός απανδόχευτος»


Χαρούλα Ασημακοπουλου
Καθυστερημένα δημοσιεύουμε παρακάτω δύο αναρτήσεις της προέδρου της τοπικής Κοινότητας Βαρνάβα που βρήκαμε στο προσωπικό της FB. 
Σεμνά και ταπεινά με σκληρή δουλειά η κα Ασημακοπούλου ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή στο ρόλο που της ανέθεσαν οι πολίτες του Βαρνάβα δηλαδή της διαχείρισης της καθημερινότητας. Δεν είναι καθόλου τυχαία η ιδιαίτερη εκτίμηση που απολαμβάνει από τα ανώτερα στρώματα της διοίκησης του Δήμου και του Δημάρχου κ. Ηλία Ψινάκη, αλλά σημαντικότερη όμως  αυτή των πολιτών του Βαρνάβα. Χωρίς υπερβολή πιστεύουμε πως είναι η πιο παραγωγική πρόεδρος που είχαμε ποτέ, αλλά δυστυχώς σε λάθος εποχές, εποχές του επαίσχυντου μνημονίου.... της οικονομικής ανέχειας για πολίτες και Δημοτικές υπηρεσίες. Μπράβο Χαρούλα Keep going....



«Βίος ανεόρταστος μακρά οδός απανδόχευτος»
Τις δύσκολες εποχές που ζούμε , κατανοούμε όλο και περισσότερο την αναγκαιότητα των εορτών σαν ένα ξαπόσταμα της δύσκολης καθημερινότητάς μας .
Έτσι, μια σειρά εκδηλώσεων μετά το άναμμα του δέντρου μας θα λάβουν χώρα στο Χωριό μας την εορταστική αυτή περίοδο , για τις οποίες θα ενημερωθείτε και μέσω facebook αλλά και γραπτών ανακοινώσεων. Δεν θα είναι σπουδαία πράγματα αλλά θα είναι ετοιμασμένα με πολύ αγάπη, προπαντός για τα παιδιά μας, που ζουν σε πολύ δύσκολες εποχές και σε δεύτερο χρόνο για μας .
Οι μέρες αυτές που θα έρθουν μας κάνουν πιο ευαίσθητους και συνηθίζουμε να σκεπτόμαστε τις αδύναμες κοινωνικά ομάδες που υποφέρουν από την έλλειψη στοιχειωδών πραγμάτων, όπως τα είδη διατροφής.


Γι αυτό το λόγο μαζεύουμε τρόφιμα και πράγματα για να δοθούν στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν. Έχουν δοθεί επιστολές της Κοινότητάς μας σε Σούπερ Μάρκετ και αγορές, ελπίζοντας ότι κάποιοι θα ανταποκριθούν κι έτσι θα μπορέσουμε να μοιράσουμε τρόφιμα. Με τη συνεργασία του Αντιδημάρχου μας Θανασιά Βάϊου ενός εξαιρετικού ανθρώπου που έχει δείξει έμπρακτα την αγάπη του στον συνάνθρωπο πολλές φορές στο λίγο διάστημα που έχω την χαρά να τον γνωρίζω, έχουν έρθει στα χέρια μου κάποια πακέτα, που θα δοθούν διακριτικά στους ανθρώπους που δεν συνηθίζουν να ζητούν αλλά είναι βέβαιο πως τα έχουν ανάγκη. Γι αυτή του την ενέργεια τον ευχαριστώ δημόσια.
Όμως δεν αρκεί αυτές μόνο τις ημέρες να είμαστε ευαίσθητοι. Πρέπει να λειτουργήσει η Κοινότητα και να μην υπάρχει σπίτι στο χωριό μας που να μην έχει το καθημερινό του , όλο το χρόνο.
Εκεί θέλω την βοήθεια όλων σας , να μάθουμε ποιοί είναι αυτοί οι άνθρωποι που η αξιοπρέπειά τους τούς επιτρέπει να πεινάνε η να κρυώνουν και να τους σταθούμε όλοι μαζί. Θέλω ότι πέφτει στην αντίληψή σας από ανθρώπους που πονούν , πεινούν , κρυώνουν, είναι μόνοι και εγκαταλελειμμένοι , ή χρειάζονται οποιαδήποτε βοήθεια, να με καλέσετε στην Κοινότητα και να μου το πείτε. Θα βρούμε έναν τρόπο να βοηθήσουμε με απόλυτη εχεμύθεια
Ας δώσουμε Αγάπη σε όποιον τη χρειάζεται .
Δεν κοστίζει τίποτα και είναι ο ίδιος ο Χριστός
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια για την στήριξη που προσφέρουν στο χωριό μας ο Δήμαρχος Ωρωπού κύριος Ρούσσης καθώς και ο Αντιδήμαρχος κύριος Βελτανιώτης. Ότι χρειαστούμε είναι δίπλα μας κάθε φορά. Έτσι και τώρα, σε συνεργασία με την Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου κυρία Πριμικύρη, μια υπέροχη γυναίκα, με την οποία είχα την τιμή και τη χαρά να συνεργαστώ, διοργανώνουν μια σειρά προγραμμάτων στα οποία θα μπορούμε να συμμετέχουμε και όλοι εμείς δωρεάν . Τα παιδιά μας στα σχολεία μας θα εξετάζονται κατά καιρούς από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και στις 17/12/2014 στο Κέντρο Υγείας μπορούν να κάνουν όσοι θέλουν δωρεάν εξετάσεις ελέγχου της χοληστερίνης τους. Ευχαριστούμε θερμά και χαιρετίζουμε τέτοιες ενέργειες . Θα αναρτούμε τις ανακοινώσεις κάθε φορά στο Facebook για τους χρήστες του και για τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας θα ανακοινώνονται στα καταστήματα του χωριού μας
Πηγή: 
 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.