Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Πορτοσάλτε: Κύριε Τσίπρα προστατέψτε με από τον Αρβανίτη!

Η  ελευθεροστομία του Πορτοσάλτε δεν έχει όρια.
Εμάς ποιος θα μας προστατέψει από τον κύριο αυτό, Κώστα μου???

Είναι γνωστό το ότι ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης (διευθυντής του ραδιοσταθμού «Κόκκινο») χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «μ...κα». Επίσης είναι γνωστά και τα όσα επακολούθησαν με τις δηλώσεις της εκπροσώπου Σπυράκη -που ζήτησε την απομάκρυνσή του από τον ραδιοσταθμό- καθώς και την απάντηση Αρβανίτη.

Αυτό όμως που πέρασε (σχεδόν) απαρατήρητο είναι οι αναφορές και οι αιχμές του Κ. Αρβανίτη (από την ίδια εκδήλωση στη Λαμία)  για...

τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Αρη Πορτοσάλτε...

«Αυτό που πάλευα και θα παλεύω πάντα είναι η ελευθεροτυπία του Πορτοσάλτε να μιλάει. Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί οι Πορτοσάλτε δεν αφήνουν εμένα να μιλάω» είπε χαρακτηριστικά ο διευθυντής του «Κόκκινο» και προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου που έστειλε επιστολή στον πρόεδρο  του ΣΥΡΙΖΑ. Στην επιστολή ο Πορτοσάλτε κάνει λόγο για συκοφαντική επίθεση και ζητάει από τον Τσίπρα να τον προστατεύσει!..

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της επιστολή του Πορτοσάλτε στον Τσίπρα:

Αγαπητέ πρόεδρε

Θέλω να σας παρακαλέσω να με προστατεύσετε από τη συκοφαντική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον μου ο διευθυντής του σταθμού σας «Στο Κόκκινο».

Αντιλαμβάνομαι ότι το κομματικό σας στέλεχος μιλά με την υπεροψία που του δημιουργεί η σιγουριά ότι θα καταλάβει ανώτατη διευθυντική θέση στο κρατικό σύστημα των μέσων ενημέρωσης, σε περίπτωση επικράτησης των συνδυασμών σας στις επικείμενες εκλογές.

Κατανοείτε πιστεύω, ότι υφίσταμαι βαρύτατη επίθεση στο στοιχειώδες ανθρώπινο δικαίωμα προσωπικής και οικογενειακής ασφάλειας και ότι παρόμοια συμπεριφορά εφόσον γίνει αποδεκτή από εσάς, απειλεί την ελευθερία της έκφρασης, ειδικότερα μάλιστα της δημοσιογραφικής.

Με τιμή
Άρης Πορτοσάλτε
Πηγή:
Δείτε επίσης
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.