Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Φουντώνει η... μάχη για τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στον Δήμο Μαραθώνα


Γράφει ο Γιάννης Κοντογεώργος

Μόλις 24 ώρες έμειναν από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα (Παρασκευή 27/2, 16:00) όπου πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη θα είναι η εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στον Δήμο Μαραθώνα.
Στο χθεσινό (Τετάρτη 25/2) προσυμβούλιο της πλειοψηφίας παρόντος του δημάρχου κ. Ηλία Ψηνάκη φάνηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι η υποψηφιότητα της κας Βιργινίας Μάρκου χάνει... πόντους παρά την δέσμευση του Δημάρχου Μαραθώνα για στήριξη της και τις απειλές του στους δημοτικούς συμβούλους για κυρώσεις (;;;) αν δεν υπάρξει κομματική πειθαρχία!

Μια πρόχειρη ανάγνωση όσων συνέβησαν στο χθεσινό προσυμβούλιο βγαίζει ότι την κα Μάρκου θα ψηφίσουν οι 10-12 από τους 18 δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, γεγονός που καθιστά την αδύνατη την εκλογή της. (Για να εκλεγεί χρειάζεται 22 ψήφους)
Χαρακτηριστικές είναι οι τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας:
- Γιάννη Μπούσουλα, που υπεραμύνθηκε της υποψηφιότητας της κας Μάρκου και ξαναζήτησε κομματική πειθαρχία (ίσως πήρε το πολυπόθητο γραφείο που ζητούσε)...
- Πέτρου Στάμου, που δήλωσε ότι θα ψηφίσει τον συντοπίτη του από τον Βαρνάβα, Γιώργο Κόλλια...
- Αλέξη Σόμογλου, που διαφώνησε (διχάζοντας περισσότερο τους συναδέλφους του) με την υποψηφιότητα της κας Μάρκου (που θα είναι συνεργάτες στην υπό έκδοση εφημερίδα του δήμου;;;), λέγοντας ότι αν δεν καταφέρει να εκλεγει θα χρεωθούν οι ΠΟΛΙΤΕΣ μια μεγάλη ήττα...
- Δήμητρα Κάκαρη, Αναστασία Παππά, Ευαγγελία Ρίζου, που δε φάνηκε να συμφωνούν με την επιλογή της κας Μάρκου...
- και άλλοι που δεν εκδηλώθηκαν αλλά οι πληροφορίες μας λένε ότι θα το πράξουν την ώρα της ψηφοφορίας...
Κατά τα άλλα ιδιαίτερα αξιόλογες είναι η μέχρι τώρα κατατεθιμένες υποψηφιότητες: της δικηγόρου κας Χαμηλοθώρη και των κ.κ. Κρυονερίτη (προτάθηκε από την ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ), Δρακούλη (προτάθηκε από την ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ), Κόλλια, Πανουργιά, Προδρόμου κ.λπ.
Συνεπώς, αφού στην πλειοψηφία τους οι υποψήφιοι Συμπαραστάτες του Δημότη και της Επιχείρησης στον Δήμο Μαραθώνα είναι ιδιαίτερα αξιόλογοι, αποσύρω την δική μου υποψηφιότητα και εύχομαι να εκλεγεί ο καταλληλότερος υποψήφιος, που θα αγωνισθεί με όλες του τις δυνάμεις για τους δημότες του Μαραθώνα και ΟΧΙ ένας ακόμα YES MAN της πλειοψηφίας! Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.