Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Ο Πάνος Καμμένος έστειλε τον φαντάρο γιο του Πρετεντέρη στα σύνορα!

Ο Καμμένος έστειλε στα σύνορα 1.350 «βύσματα», όχι μόνο τον γιο Πρετεντέρη
Ο Πάνος Καμμένος έστειλε τον φαντάρο γιο του Πρετεντέρη στα σύνορα!

Σε ενημέρωση που είχε ο Πάνος Καμμένος σε δημοσιογράφους για τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα… βύσματα που βρήκε στο Πεντάγωνο.

Μεταξύ αυτών ήταν και ο γιος του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος από τη ζεστασιά της Μεσογείων βρέθηκε σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην… πινέζα.
Συγκεκριμένα σε χρόνο ρεκόρ πήρε μετάθεση σε μάχιμη μονάδα στον Έβρο μέσα στο καταχείμωνο…
Και ο υιός του γνωστού δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη ανάμεσα στους στρατιώτες – βύσματα που έλαβαν φύλλο πορείας για τα σύνορα.
Όπως γράφει το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος, ο νεαρός είχε τοποθετηθεί μετά από την εκπαίδευσή του στο τάγμα ΓΕΕΘΑ. Και συνεχίζει η ανάρτηση:
Χθες έλαβε το φύλλο πορείας για μονάδα του Έβρου. Το ΓΕΣ έχει στείλει ήδη 1350 φύλλα πορείας σε στρατιώτες οι οποίοι είχαν τοποθετηθεί σε μονάδες μεγάλων αστικών κέντρων, κυρίως στην Αττική και στην Πελοπόννησο.
Βεβαίως, για να μην αδικούμε τον συγκεκριμένο στρατιώτη, εξετάζουμε το σενάριο ο μπαμπάς του να μην είχε τα χρήματα που απαιτούνται από την λαϊκή οικογένεια για να τον στείλει παραμεθόριο.
Σε αυτή την προσπάθεια μας βοηθά το περιοδικό UNFOLLOW, που αποκάλυψε τους μισθούς της «αγίας δημοσιογραφικής οικογένειας του MEGA».
Ποσά που ζαλίζουν και εξηγούν κατά σημαντικό ποσοστό της στάση τους.
Tο δημοσίευμα του περιοδικού εξηγεί κατά μεγάλο ποσοστό την… αγάπη προς το Μνημόνιο και τη στάση του καναλιού προς διάφορες κοινωνικές ομάδες, καθώς και την κινδυνολογία:
Τη διετία της κρίσης και του µνηµονίου η οικογένεια (ατοµικό εισόδηµα και εταιρεία) Πρετεντέρη δήλωσε κάτι παραπάνω από… 700.000 ευρώ,
ο Μανώλης Καψής 250.000 ευρώ,
ο Νίκος Στραβελάκης 430.000 ευρώ,
ο Παύλος Τσίµας 410.000 ευρώ
και η Όλγα Τρέµη 480.000 ευρώ

Διαβάστε ακόμα: Ο Πάνος Καμμένος έστειλε τον φαντάρο γιο του Πρετεντέρη στα σύνορα!

Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.