Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Στα χέρια του Ψινάκη το πόρισμα για το δήμο Μαραθώνα - Παρατυπίες στο νεκροταφείο Νέας Μάκρης

Από τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή
Στα χέρια του Ψινάκη το πόρισμα για το δήμο Μαραθώνα - Παρατυπίες στο νεκροταφείο Νέας Μάκρης

Για δικαίωση κάνει λόγο ο δήμαρχος Μαραθώνα - «Θα ζητηθούν πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες» είπε ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης

Συνοδεία του ποινικολόγου Αλέξανδρου Λυκουρέζου, ο Ηλίας Ψινάκης παρέλαβε το μεσημέρι της Πέμπτης -στις 13:45- το πόρισμα που αφορά την κατάσταση διαχείρισης του δήμου Μαραθώνα από την προηγούμενη δημοτική αρχή.



Ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης στις δηλώσεις του ανέφερε πως ήδη έχει ξεκινήσει τον έλεγχο έπειτα από αίτημα του κύριου Ψινάκη τονίζοντας πως η διαδικασία βρίσκεται στην αρχή. Ωστόσο βρέθηκαν παρατυπίες που αφορούν το κοιμητήριο στην δημοτική κοινότητα της Νέας Μάκρης.

«Όταν ανέλαβε ο κύριος Ψινάκης τη δημαρχία του Μαραθώνα μου ζήτησε να ελέγξω κάποια πράγματα. Ήδη ήλεγξα το θέμα το νεκροταφείου της Νέας Μάκρης, διαπιστώσαμε κάποιες παρατυπίες, καταχρήσεις και ζητάμε με το πόρισμα που θα του δώσω τώρα πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες, καταλογισμούς που θα σταλούν στον εισαγγελέα Τα ποσά που ακούγονται δεν είναι πραγματικά, θα φανούν στην έκθεση που θα δοθεί. Διαπιστώσαμε αρκετά ποσά, αλλά κυρίως δεν υπάρχουν πολλά παραστατικά. Στο κοιμητήριο της Νέας Μάκρης δεν κρατούσαν καθόλου στοιχεία, ούτε στο κυλικείο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ρακιντζής στους δημοσιογράφους.
Συνέχεια  στην Πηγή
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.