Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Άνθρακας ο θησαυρός!

Τελικά το περίφημο πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρου Ρακιντζή για την κατάσταση διαχείρισης του δήμου Μαραθώνα από την προηγούμενη διοίκηση του κ. Ιορδάνη Λουίζου, που επρόκειτο να παραλάβει σήμερα (Πέμπτη 26/2) ο δήμαρχος κ. Ηλίας Ψηνάκης, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του...
«ΔΗΜΟΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ» θα αφορά μόνο στην κακοδιαχείριση των κοιμητηρίων του δήμου Μαραθώνα (που όλοι γνωρίζουμε ότι συμβαίνει στα περισσότερα κοιμητήρια της χώρας) και απολύτως τίποτε άλλο!!!
Φαίνεται ότι ο κ. Ηλίας Ψηνάκης που είχε σηκώσει, όλο αυτό το διάστημα που είναι στο τιμόνι του ιστορικού δήμου, πολύ ψηλά τον πύχη των προσδοκιών, θα περάσει από κάτω!!!
Με δεδομένο (σύμφωνα με ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές του «ΔΗΜΟΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ») ότι και το πόρισμα του επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Μανώλη Σφακιανάκη, που αναμένεται τις επόμενες ημέρες, θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα, όλες οι ελπίδες του κ. Ηλία Ψηνάκη εναποτίθενται στο πόρισμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου που όμως δεν πρόκειται να εκδωθεί πριν τα τέλη του 2015, ίσως και πολύ αργότερα...
Η μόνη επιλογή πλεον του κ. Ηλία Ψηνάκη και των συνεργατών του μετά την... φούσκα των καταγγελιών, είναι να ασχοληθούν με τα προβλήματα του Μαραθώνα τα οποία έχουν γίνει... βουνό από την εξάμηνη απραξία της δημοτικής αρχής!!!
  Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.