Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Αυτά είναι τα 10 πιο επικίνδυνα επαγγέλματα στον πλανήτη

Αυτά είναι τα 10 πιο επικίνδυνα επαγγέλματα στον πλανήτη Αν η δουλειά γραφείου σας φαίνεται πολύ «καθωσπρέπει» και «μη μου άπτου», αν η απασχόληση στο σερβίρισμα ενός εστιατορίου δεν σας δίνει την αδρεναλίνη που χρειάζεστε κι αποζητάτε, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω επαγγέλματα: κάποιο από αυτά μπορεί να είναι αυτό που πάντα ψάχνατε εσείς οι λίγο πιο ριψοκίνδυνοι τύποι.

Προειδοποίηση: Έχουν όλα τους υψηλούς δείκτες ατυχημάτων, ακόμη και θανάτων, αφού κάποιοι εργαζόμενοι έχουν πέσει από από ουρανοξύστες, έχουν γίνει παρανάλωμα του πυρός ψάχνοντας για πετρέλαιο καταμεσής του ωκεανού, έχουν υποστεί δάγκωμα από φίδι ή έχουν σπάσει το κεφάλι τους λόγω επίθεσης από κάποιον μαινόμενο ταύρο.
Αν δεν έχετε τρομάξει μέχρι στιγμής, δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί και μάθετε περισσότερα για τα 10 πιο επικίνδυνα επαγγέλματα στον κόσμο, τα οποία είναι:
1. Υποβρύχιοι οξυγονοκολλητές
2. Αλιεία γαρίδας
3. Υλοτόμοι
4. Κατασκευαστές μικροτσιπ
5. Πιλότοι ελικοπτέρων με πτήσεις σε δύσβατες περιοχές (πχ Αλάσκα)
6. Αναβάτες ταύρων
7. Σιδεράδες
8. εργαζόμενοι στην εξόρυξη πετρελαίου
9. Ιερόδουλες
10. Παραγωγοί γάλακτος από... φίδια

Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.