Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Προσλήψεις σε πέντε Δήμους – Ανοιχτές θέσεις για τεχνικούς, βρεφονηπιοκόμους, γυμναστές

Τι ανάγκες τους σε προσωπικό ζητούν να καλύψουν πέντε Δήμοι. Αυτές τις ημέρες τρέχουν προκηρύξεις για συγκεκριμένες θέσεις ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν νέες.

3 τεχνικοί στην Ηγουμενίτσα
Με τρεις υδραυλικούς (ΔΕ) θα ενισχυθεί η Δημοτική Υπηρεσία Ύδρευσης και Αποχέτευσης της Ηγουμενίτσας. Θα υπογραφούν συμβάσεις εργασίας διάρκειας οκτώ μηνών, οι οποίες δεν παρατείνονται. Κατάθεση αιτήσεων έως τις 26 Μαρτίου. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν δίπλωμα ΙΕΚ αντίστοιχης ειδικότητας και άδεια άσκησης επαγγέλματος. Πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2665023223.
25 εποχικοί στο Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας
Την πρόσληψη 25 εποχικών υπαλλήλων προωθεί ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας. Η προκήρυξη έχει σταλεί στο ΑΣΕΠ για την τελική έγκριση και εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθεί η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων. Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής: ΠΕ Νηπιαγωγοί 4, ΤΕ Βρεφονηπιοκόμοι 6, ΔΕ Βοηθοί βρεφονηπιοκόμων 9, ΔΕ Μάγειρας 1, ΥΕ Καθαριστές Εσωτερικών Χώρων 5.
20 γυμναστές στον Δήμο Λαγκαδά
Την πρόσληψη 20 πτυχιούκων Φυσικής Αγωγής (ΠΕ) προωθεί ο Δήμος Λαγκαδά στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος «Άθληση για όλους». Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ τμήματος Φυσικής Αγωγής-Αθλητισμού και προϋπηρεσία σε αντίστοιχα προγράμματα. Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών έως τις 26 Μαρτίου. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 2394020841.
10 νέοι συμβασιούχοι στο Αγρίνιο
Έως τις 28 Μαρτίου υποβάλλονται οι αιτήσεις για την πρόσληψη 10 υπαλλήλων στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Αγρινίου. Θα υπογραφούν συμβάσεις έως τις 31 Αυγούστου με δυνατότητα ανανέωσης. Θα επιλεγούν: ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων 5, ΔΕ Μαγείρων 1, ΥΕ Υπαλλήλων Καθαριότητας 4. Για τους βρεφονηπιοκόμους απαιτείται πτυχίο ΤΕΙ τμήματος Προσχολικής Αγωγής. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2641039797.
5 προσλήψεις στον Δ. Αγίων Θεοδώρων
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αγίων Θεοδώρων θα εντάξει στο προσωπικό της για διάστημα 6 μηνών πέντε νέους υπαλλήλων. Συγκεκριμένα, θα προσλάβει έναν τεχνολόγο τροφίμων (ΤΕ), έναν διοικητικό υπάλληλο (ΔΕ), έναν ηλεκτρολόγο (ΔΕ), έναν υδραυλικό (ΔΕ) και έναν εργάτη. Η προθεσμία υποβολής  των αιτήσεων αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2744069551.
Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.