Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Εύσημα από Καραμανλή σε Τσίπρα για τη στάση του στη Σύνοδο Κορυφής

Εύσημα από Καραμανλή σε Τσίπρα για τη στάση του στη Σύνοδο Κορυφής
Ο Κώστας Καραμανλής, σε συνομιλίες που είχε με συνεργάτες του, επισημαίνει ότι «ο μικρός έκανε ό,τι δεν έκαναν οι άλλοι».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr ο κ. Καραμανλής, εκτιμά, πολύ σημαντικό, ότι ο Αλέξης Τσίπρας έφερε στο κέντρο του ενδιαφέροντος και της διαπραγμάτευσης τη δεινή ανθρωπιστική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας και μάλιστα πέτυχε μέσω της διαπραγμάτευσης να δοθεί «πακέτο βοήθειας» για την αντιμετώπισή της.
Επίσης εκτιμά ως θετικά απ' τη συνάντηση Τσίπρα με τους «εφτά» το ότι τελικά δεν επέμειναν στο βέτο για τα νομοσχέδια για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και –φυσικά- την διαβεβαίωση ότι δεν θα υπάρξει «Grexit».
Γενικά θεωρεί τα αποτελέσματα της συνάντησης ως ένα «έντιμο συμβιβασμό» και πιστεύει πως «βήμα προς βήμα» απομακρύνεται το σενάριο της «αριστερής παρένθεσης», ένα σενάριο στο οποίο άλλωστε ποτέ δεν πίστεψε...
Βέβαια θεωρεί ότι είναι απολύτως αναγκαίο η ελληνική κυβέρνηση να παρουσιάσει πολύ σύντομα πίνακα συγκεκριμένων και απολύτως κοστολογημένων μεταρρυθμίσεων, ώστε να μην χαθούν τα αποτελέσματα της συνάντησης.
Αυτό το θεωρεί πάρα πολύ σημαντικό και προσθέτει ότι αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει και ότι σε αυτό το ζήτημα έχουν παρουσιαστεί καθυστερήσεις.
Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.