Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Η Ελένη αποχαιρετά τον σεφ και ετοιμάζεται για μαιευτήριο: Δεν ξέρω πότε θα σε ξαναδώ, μην με ξεχάσεις

Η Ελένη αποχαιρετά τον σεφ και ετοιμάζεται για μαιευτήριο: Δεν ξέρω πότε θα σε ξαναδώ, μην με ξεχάσεις
Ευτυχώς. Ο σεφ της Ελένης είναι ζωντανός και χωρίς σημάδια βασανισμού. Εντάξει, αστειευόμαστε. Απλώς την περασμένη φορά που της είχε πει στον αέρα να γεννήσει μια ώρα αρχύτερα να τελειώνει, η παρουσιάστρια είχε πάθει ένα μικρό σοκ και πήγε γρήγορα σε διαφημίσεις.
Τότε είχαμε αναρωτηθεί τι θα του είπε off camera. Σήμερα ο Γιάννης Παπακώστας, σύντροφος της Πατρίτσια Περιστέρη και ιδιοκτήτης των Burger Joint, βρέθηκε πάλι στο πλατό, αλλά δεν ξέρει πότε θα ξαναδεί την Ελένη.
Όχι γιατί δεν θα είναι ο ίδιος, αλλά γιατί η Ελένη μέχρι και αύριο θα βρίσκεται στο πλατό. Από βδομάδα κάποιος άλλος θα είναι στην θέση της. «Σε αυτό το σημείο πρέπει με συγκίνηση στα μάτια να σε αποχαιρετήσω διότι κάτι μου λέει ότι θα αργήσω λίγο να σε δω, αλλά να ξέρεις θα την περιμένω την επόμενη συνάντηση μας» είπε στον σεφ και εκείνος της υποσχέθηκε να της πάει φαγητό στο μαιευτήριο. «Αυτό θέλω να μου φέρεις, θα με κάνεις πολύ χαρούμενη. Έλα να σε φιλήσω. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ». Λογικά αύριο θα έρθει και η μεγάλη ανακοίνωση που περιμένει το κοινό της εδώ και κάτι μήνες, γιατί συμπεριφέρεται σα να μη συμβαίνει τίποτα.

Πηγή:Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.