Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Απίστευτη θρασύτητα: Διέρρηξαν και ρήμαξαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαραθώνα!

koinpantop marathonasΜια διάρρηξη που πρέπει να μας προβληματίσει όλους σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας!
Άγνωστοι διέρρηξαν και άρπαξαν ό,τι βρήκαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και την Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Μαραθώνα.
Από το Κοινωνικό παντοπωλείο εκλάπησαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και μεγάλος αριθμός δωροεπιταγών που προορίζοντας για τις ανάγκες αναξιοπαθούντων πολιτών ενόψει του Πάσχα.
Από την Κοινωνική Μέριμνα εκλάπη μεγάλη ποσότητα συσκευασιών λαδιού, απορρυπαντικών και σαμπουάν.
Οι διαρρήκτες εισέβαλαν στους χώρους παραβιάζοντας παράθυρα των εγκαταστάσεων.

Το πρωί της Τρίτης, μόλις έγινε αντιληπτή η διάρρηξη, ειδοποιήθηκε η αστυνομία ενώ στελέχη της σήμανσης έλαβαν αποτυπώματα ενώ έχουν ληφθεί και φωτογραφίες.
Όπως είναι φυσικό η εξέλιξη αυτή ενδεχομένως να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στις παροχές προς χειμαζόμενους πολίτες ενόψει και του Πάσχα και για τον λόγο αυτό γίνεται έκκληση προς όλους να προσφέρουν ο,τιδήποτε σε καθημερινή βάση από τις 10 το πρωί έως και τις 3 μετά το μεσημέρι τόσο στο Παντοπωλείο όσο και στη Μέριμνα, στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο της Νέας Μάκρης (Λεωφ. Μαραθώνος 196 - τηλέφωνο επικοινωνίας 22940 91176).
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως πολλά Κοινωνικά Παντοπωλεία ανά τη χώρα έχουν κατά καιρούς γίνει στόχοι θρασύτατων διαρρηκτών και ανάμεσά τους αυτό της ΜΚΟ «Αποστολή» της Εκκλησίας της Ελλάδος! Είναι η πρώτη όμως φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει σε δήμο της Ανατολικής Αττικής. Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.