Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

KOYIZ: Ποιά είναι η νεαρή μελαχρινή δίπλα στον Ηλία Ψηνάκη;


Ανεξαρτητοποιήθηκε η Βασιλική Αναστασίου Σήμερα Τετάρτη 04/03/2015.
Τι να πούμε για αυτό; Η νεότερη δημοτική σύμβουλος του Δήμου, παρασύρθηκε; Κακές γλώσσες λένε ότι έγινε ξαφνικά και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή αναφορά για τα όποια κακώς κείμενα. Μάλιστα ποτέ δεν έγειρε θέμα για τα όποια κακώς κείμενα (αν) γινόντουσαν, ήταν το κορίτσι του (yes men).
Η ίδια άραγε τόσα χρόνια ως Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας επιτροπής παιδείας χαμπάρι δεν πήρε για το τι γινόταν;


Καλά πληροφορημένες πηγές μιλούσανε από καιρό για ενδεχόμενη μεταγραφή στο στρατόπεδο του Ηλία Ψηνάκη. Τι να την κάνει όμως ο Ηλίας, την μεταγραφή αυτή;

Μιας και η εν λόγω δεσποινίς πέρα από τις απουσίες στα δημοτικά συμβούλια αποδεικνύεται και "λαλίστατη" (τρόπος του λέγειν) μιας και δεν έχει μιλήσει στο δημοτικό συμβούλιο πέρα από ίσως μία φορά τους τελευταίους 6 μήνες! Για να μην αναφερθούμε για την προηγούμενη θητεία της στο Ιορδάνη Λουίζο που οι παρεμβάσεις της για το χωριό της του Βαρνάβα περιορίζονται μόνο κατά τις προεκλογικές της εκστρατείες.

Αυτά συμβαίνουν όμως κύριε Ιορδάνη, όταν επιλέγετε συνεργάτες σύμφωνα με το επίθετό τους και όχι σύμφωνα με τα προσόντα τους και το πάθος τους για τα κοινά.

Εντύπωση προκαλεί η δήλωσή της για την προστασία που ζητά από τον νυν Δήμαρχο, η οποία αφήνει πολλά ερωτηματικά και υπονοεί ενέργειες ίσως "εκδίκησης" από πλευράς του Λουίζου;
Το δημοσίευμα στο Πρώτο Θέμα: Τι έγραψε στο twitter:

«Το ήξερα ότι οι νέοι άνθρωποι θα αλλάξουν την Ελλάδα! Αυτοί που δεν φοβούνται και δεν μασάνε»
Στο πλευρό μίας εντυπωσιακής μελαχρινής πόζαρε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης και ανάρτησε το σχετικό στιγμιότυπο στον λογαριασμό του στο twitter.
Μάλιστα στη λεζάντα της φωτογραφίας σημείωσε: «Το ήξερα ότι οι νέοι άνθρωποι θα αλλάξουν την Ελλάδα! Αυτοί που δεν φοβούνται και δεν μασάνε».
Ποια είναι όμως η νεαρή κοπέλα και γιατί έγραψε το συγκεκριμένο μήνυμα ο Ηλίας Ψηνάκης;
Πρόκειται για την Βασιλική Αναστασίου η οποία είχε εκλεγεί δημοτική σύμβουλος στον Βαρνάβα με τον κ. Λουίζο, αποφάσισε όμως να ανεξαρτητοποιηθεί έπειτα από το πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή για το δημοτικό νεκροταφείο της Νέας Μάκρης αλλά και της καταδικαστικής ποινικής απόφασης για παράνομες ενέργειες των υπαλλήλων του Δήμου.
Η νεαρή δημοτική σύμβουλος τόνισε στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης που απέστειλε πως ζητά από τον Ηλία Ψινάκη την προστασία του από κακόβουλες ενέργειες μιας και όπως υποστηρίζει πολλά ακούγονται ότι μπορούν να συμβούν.
Κατά τα λοιπά,όντως ,ποια είναι η μελαχροινή δίπλα από τον Ψηνάκη, λίγοι θα την θυμούνταν αν δεν έκανε αυτό που έκανε σήμερα το πρωί!
Αυτό είναι ήθος....(???). Το συμπέρασμα δικό σας .



Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.