Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Στα πόδια 11χρονου παιδιού θαύμα «σφάζονται» Άρσεναλ, Τότεναμ και Τσέλσι [εικόνες]

Ο 11χρονος πιτσιρικάς αγωνίζεται στις ακαδημίες της Λούτον, εκεί ακριβώς όπου είχε κάνει και τα πρώτα του βήματα ο σημερινός αστέρας της Άρσεναλ, Τζακ Γουίλσιρ.
Ο Πατίνο προέρχεται από Ισπανούς γονείς, οι οποίοι μετακόμισαν στην Αγγλία σε ηλικία 16 ετών για να φτιάξουν τη ζωή τους και εκεί δημιούργησαν την οικογένειά τους. Ο μικρός Τσάρλι ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 5 ετών σε μια τοπική ομάδα, πριν τον ανακαλύψει το τμήμα scouting της Λούτον. Η καταπληκτική επαφή που έχει με την μπάλα, ανάγκασαν τους ιθύνοντες των ακαδημιών να τον ανεβάσουν επίπεδο και πλέον προπονείται έξι φορές την εβδομάδα με παιδιά τα οποία είναι μέχρι και τρία χρόνια μεγαλύτερα.


«Λατρεύει το ισπανικό ποδόσφαιρο και το παρακολουθεί μέσω του Skysports. Υποστηρίζουμε την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια αλλά παθιάζεται με την Μπαρτσελόνα. Όμως δεν είναι ένα παιδί που απλά βλέπει ποδόσφαιρο. Το αναλύει. Συνέχεια ασκεί κριτική σε κάθε ποδοσφαιριστή για κάθε κίνησή του μέσα στο γήπεδο» δήλωσε πρόσφατα ο πατέρας του Χούλιο, ο οποίος καμαρώνει το παιδί του και για τους πολύ καλούς βαθμούς που έχει στο σχολείο. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για το ποια ομάδα θα επιλέξει, είπε απλά ότι θέλει το καλύτερο για το γιο του αν τελικά αυτός αποφασίσει να εκμεταλλευτεί το χάρισμα που έχει και να γίνει ποδοσφαιριστής.
Ο πιο φανατικός υποστηρικτής του μάλιστα είναι η μικρή του αδερφή Λίλη σύμφωνα με τους γονείς του. «Κάθεται και τον παρακολουθεί σχεδόν σε όλα του τα παιχνίδια. Είναι αυτή που θα τον χειροκροτήσει πρώτη» ανέφερε στις δηλώσεις του.

Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.