Σάββατο 25 Απριλίου 2015

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10… 18 events για το ΠΣΚ

Έρχεται ορυμαγδός διασκέδασης και εσείς θέλετε να κάτσετε μέσα;


Diskotekken, Σάββατο στο Φουάρ, Φωτογραφία: Γεράσιμος Δομένικος/ FOSPHOTOS


Μπάιος Ταράτσα Όπενινγκ Πάρτι
taratsa opening bios
Το πιο δροσερό χοτ σποτ της Αθήνας αρχίζει τη λειτουργία του, την Πέμπτη 23 Απριλίου. Η ταράτσα με την ωραία θέα, το δροσερό αεράκι και τα θεϊκά ποτά, βρίσκεται στην κορυφή του κτιρίου του Bios! Το όπενινγκ πάρτι είναι γεγονός γι αυτό μπορείτε να πάτε και να περάσετε όμορφα! Τη μουσική στο όπενινγκ νάιτ θα επιμεληθούν οι Bad Spencer, Chris Kontos και Oh Yeah. Το πάρτι ξεκινάει στις 21:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη.
BIOS exploring urban culture: (Πειραιώς 84, 10435 Αθήνα)

Clouds + Christian Cambas + Echoflex
clouds-christiancambas-echoflex
Η Electric Pressure παρουσιάζει την Παρασκευή 24 Απριλίου για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους Clouds με Closing set από τον μοναδικό Christian Cambas και Warm up από τον Echo Flex. Οι Clouds είναι ένα σκωτσέζικο δίδυμο. Ο ήχος τους έχει κερδίσει τεράστια υποστήριξη από πυλώνες της ηλεκτρονικής μουσικής όπως οι Richie Hawtin, The Chemical Brothers, Marcel Dettmann, Michael Mayer, Sven Vath, Chris Liebing, Boys Noize και Martin Gore. Ο Christian Cambas έχει μπει στο Top100 του περιοδικού DJ Mag και τις πρωτιές στα charts του Beatport,έχοντας χαράξει το δικό του δρόμο μέσα απο τα σκαμπανεβάσματα της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής από το 2002. Oι πόρτες ανοίγουν τα μεσάνυχτα και η είσοδος είναι 8 ευρώ.
Vice Versa: (Ευρυμέδοντος 3, 10435 Αθήνα)

Amateurboyz + Chevy 
amateurboyz-chevy
Tο περίφημο δίδυμο των Amateurboyz συναντά στα decks έναν εκ των resident DJs των Club Nights, τoν Chevy. Η σύμπραξή τους υπόσχεται ένα αισθαντικό balearic, dub-disco, acid-house, Hi-NRG και leftfield techno soundtrack. Οι Amateurboyz είναι το DJ/promoters δίδυμο του Σπύρου Πλιάτσικα και του Θοδωρή Δημητρόπουλου που εδώ και μια δεκαετία επηρεάζουν την underground σκηνή της Αθήνας, αναμειγνύοντας τέχνη, μουσική και ζωντανές εκδηλώσεις, σε διάφορους ανεξερεύνητους και σκοτεινούς χώρους της πόλης. Το εκλεπτυσμένο γούστο τους για τη μουσική και η DYI διάθεση, τους ταξίδεψε σε Ευρωπαϊκές πόλεις όπως το Βερολίνο, το Λονδίνο, την Φλωρεντία και τη Μόσχα. Ο Βασίλης Σεβδαλής (Chevy) έχει εμφανιστεί στα σημαντικότερα bar, club και festival της χώρας, έχει πλαισιώσει δημοφιλείς ξένους καλλιτέχνες, έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους αξιόλογους Έλληνες DJs και παραγωγούς και έχει συμμετάσχει σε ή διοργανώσει αμέτρητα parties. Την παρασκευή 24 Απριλίου, τα μεσάνυχτα δίνουν ραντεβού στο μαγικό χώρο του Six D.O.G.S με ελεύθερη είσοδο!
six d.o.g.s  (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα) Τηλέφωνο: 210 3210510

Masturdating in Komma
11169978_689666094496498_2038602988445784704_n
Πόσες φορές μετάνιωσες που δεν βγήκες από το σπίτι επειδή απλά δεν είχες παρέα; Πόσες φορές θέλησες να φορέσεις το αγαπημένο σου τισέρτ, τα αγαπημένα σου σνίκερς, να βγεις έξω για να κεράσεις ενα ποτό τον εαυτό σου και να τα σπάσεις ακούγοντας καταπληκτική μουσική; Την Παρασκευή 24 Απριλίου έλα στο 1o Masturdating* Party στο Komma Bar. Οι μόνοι, οι μόνες, αλλά και τα ζευγάρια απενεχοποιούν την απόλαυση του να βγαίνεις μόνος!  Στα decks ο Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης από το MAD.
Komma, Μαυροκορδάτου 6

George Apergis + Rebus + Modok @ Second Skin
Μετά από 2 χρόνια, ένα από τα καλύτερα techno πάρτυ της Αθήνας επιστρέφει. Με δυνατό line up και σπέσιαλ guest τον George Apergis, για δυνατό σφυροκόπημα με techno βινύλια ως τις πρώτες πρωινές ώρες! Μαζί στο βιομηχανικό soundtrack οι Rebus + Modok! Την Παρασκευή 24 Απριλίου στο Second Skin Club, στις 12 τα μεσάνυχτα ακριβώς με ελεύθερη είσοδο!
Second skin: (Δαμοκλέους 8 Γκάζι, Αθήνα)

Adrianos Papadeas + Brouss + Kostas Mallios + John Tsamis (afterhours) 
Το Terraza μετακόμισε και ανοίγει τις πόρτες και την οροφή του ,την Παρασκευή 24 Απριλίου. Το θρυλικό roorftop στο Γκαζάκι στην οδό Τριπτολεμου, πλήρως ανακαινισμένο, με νέα δομή κι εμφάνιση,ετοιμάζεται να γίνει το νέο hot spot του καλοκαιριού για τους clubbers στην Αθήνα. Οι Djs που θα εμφανιστούν είναι οι Adrianos Papadeas, Gus & Bonso, JoJo, Duke, George Seragos, Ison, Mattik, ClubKid,John Tsamis, Romylos, Always Late,Mar.P, ZooRoo, Dio.Jr,Alex Dimou, Jonn,V.Rox, Viton,NSI ,Chris Child & Frankie LLuc,Panos Pissitelis, Thanos Makris & Tasos Fillipou κ.ά.
TERRAZA: (Τριπτολέμου 31, Γκάζι)

Audiopathic @ The Place
O Audiopathic (Λαζαρος Αγγελόπουλος) γεννήθηκε στην Aθήνα και με την πάροδο των ετών, προσέγγισε όλο και περισσότερο την ηλεκτρονική μουσική. Σε ηλικία 14 ετών αποφάσισε να αγοράσει την πρώτη κονσόλα του και ξεκινά μόνο για να μάθει την τέχνη του DJing .Είναι επηρεασμένος από τον ήχο παραγωγών, όπως : Speedy J , Chris Liebing , Len Faki , Tommy Four Seven , Brian Sanhaji κ.ά. Ξεκίνησε την καριέρα του παίζοντας σε parties που οργάνωνε o ίδιος, ενώ αργότερα συμμετείχε περιστασιακά σε προσκλήσεις που δεχόταν για parties. O ήχος του χαρακτηρίζεται απο δυναμικά και «παλώμενα» grooves, οπως μπορείτε να ακούσετε και οι ίδιοι στα κομμάτια του αλλα και στα DJ set του. Μαζί του θα είναι οι Twintec & Dore και Liber Hades. Την Παρασκευή 24 Απριλίου και ώρα 23:00 με είσοδο 5 ευρώ + μπύρα!
The Place: (Κλεισόβης 10, 10677 Αθήνα)

Dressed in Black- Death Disco
Η τελευταία Παρασκευή του Απρίλη είναι η ημέρα για το παρθενικό [dressed in] BLACK! Ένα πάρτι που γίνεται για πρώτη φορά στο Death Disco και έχει σαν θέμα του, τη σκοτεινή underground σκηνή με την έμφαση να δίνεται στους πιο αγαπημένους ήχους της δεκαετίας του 80. Dark Wave, Gothic Rock, Death Rock, Batcave, New Romantics, Dark Electro και Post Punk από 5 dj’s που κατέχουν λίγοι τις συγκεκριμένες μουσικές και εγγυώνται ένα γεμάτο dancefloor! Για όσους προτιμούν να κρατήσουν απόσταση από το dancefloor, στον πρώτο όροφο του Death Disco θα τους περιμένει το ατμοσφαιρικό και ακόμα πιο σκοτεινό BLACK OUT ROOM! Την Παρασκευή 24 Απριλίου, ντύνουμε τη νύχτα και τους ήχους της με το αγαπημένο μας χρώμα! Οι πόρτες ανοίγουν στις 24:00 και η είσοδος είναι 5€ με μπύρα/κρασί.
DEATHDISCO: Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή

Rodriguez Jr + Minus & Zianos UnderTone 
rodriguez
To Club Division αποχαιρετά το χειμώνα, φιλοξενώντας το τελευταίο residency της Mobilee, με καλεσμένο τον Rodriguez Jr. Γράφοντας μουσική κατά παραγγελία για προσωπικότητες του χώρου όπως ο Laurent Garnier, μέχρι και οίκους μόδας όπως οι Hugo Boss και Gucci ο Rodriguez Jr, βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στο roaster της Mobilee! To live του αποτελεί highlight κάθε χρόνο στα rooftop sessions της Mobilee στη Βαρκελώνη και το Sonar,και ο Rodriguez Jr,θα το παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα,στο Club Division! Μαζί του οι Minus & Zianos και ο Undertone. Την Παρασκευή 24 Απριλίου θα μπορείτε να τον ακούσετε από κοντά στο Club Division!
Club Division: (Κατούνη 30, 54625 Θεσσαλονίκη) Τηλέφωνο: 6970016005

Space Blanket & The East
space blanket-the east (1)
Το Σάββατο 25 Απριλίου οι The East μαζί με τους Space Blanket θα βρίσκονται στο Ρομάντσο. Οι Space Blanket είναι το δίδυμο που το 2012 κυκλοφόρησε το πρώτο του Ep Cosmic και κατόπιν ακολούθησε μια σειρά από live εμφανίσεις με αποκορύφωμα τα support σε Depeche Mode και Grammatik. Το νέο άλμπουμ τους είναι ήδη έτοιμο και θα κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο 2015. Οι The East σχηματίστηκαν στην Αθήνα το 2014. Ανάμεσα στις ρυθμικές εξάρσεις και θορυβώδεις παύσεις του ήχου τους, εντοπίζει κανείς στάνταρ rock’n’roll φόρμες, παραδοσιακούς ρυθμούς, εμβόλιμα synths και samples, που εναλλάσσονται με διαφορετικό ειδικό βάρος κάθε φορά.
Ρομάντσο: (Aναξαγόρα 3-5 10552, Αθήνα)

Nous Showcase w/ Karen Gwyer & Call Super
Το Σάββατο 25 Απριλίου η ανεξάρτητη δισκογραφική Nous κατεβαίνει τα σκαλιά και καταλαμβάνει το υπόγειο του Ρομάντσο στην οδό Αναξαγόρα, για ένα μοναδικό showcase του label με καλεσμένους την Αμερικανίδα Karen Gwyer σε μια live εμφάνιση και τον Λονδρέζο DJ και παραγωγό Call Super σε ένα από τα φημισμένα DJ sets του! Μαζί τους θα εμφανιστούν οι Black Athena και ο Breakin Moves σε ένα back 2 back set. Ώρα έναρξης: 00:00 και η είσοδος είναι 5 ευρώ.
Ρομάντσο: (Αναξαγόρα 3-5, 10552, Αθήνα)

Diskotekken closing party
To Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΦΟΥΑΡ stage, θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο για τη σεζόν, Diskotekken event. Ο Χρήστος Αγγελόπουλος (Kontakt) και ο Παναγιώτης Μένεγος (Λατέρνατιβ), θα επιλέξουν indie anthems για πολύ χόρο αλλά και σκοτεινά synths για τα μελαγχολικά αγόρια και κορίτσια που δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα αναλογικά 80s! Ακόμη, για όσους δε θέλουν να πάρουν το δρόμο της επιστροφής για το σπίτι τους, θα παίξουν κομμάτια της μεταλλαγμένης disco και acid δυναμίτες για τους αθεράπευτους ravers. Η πόρτα ανοίγει στις 22:00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη!
ΦΟΥΑΡ STAGE: (Mητροπόλεως 72 και Χριστοπούλου 6, 1ος όροφος, Μοναστηράκι)

Blend pres. Nicole Moudaber + Paul Ritch + Mikee + Manolaco
manolaco
 Το Blend υποδέχεται στην Ελλάδα δύο κορυφαίους καλλιτέχνες για μια άκρως ηλεκτρισμένη performance. Η «Βασίλισσα» της techno, Nicole Moudaber, και ο «μάγος» του underground Paul Ritch, θα μοιραστούν το booth στο Monastiraki Center, το τελευταίο Σάββατο του Απρίλη, στο “The Mood Night”, ένα event βγαλμένο από τα μεγαλύτερα clubs του πλανήτη. Η Moudaber, μια αληθινή ηρωίδα της ηλεκτρονικής σκηνής, το αγαπημένο «παιδί» του Carl Cox και η resident dj των εβδομαδιαίων parties του στο Space της Ίμπιζα παραμένει σταθερά στην πρώτη γραμμή δημιουργώντας μουσική που ξεπερνάει τα καθιερωμένα. Ο Paul Ritch με παραγωγές και performances που ξεχειλίζουν δυναμική όσο και αρμονία ήχου. Ο Γάλλος που εμφανίστηκε σαν «από μηχανής θεός» πριν 14 χρόνια στα underground μουσικά δρώμενα, χαράζει έκτοτε τη δική του ιδιαίτερη πορεία. Η δική του techno καθορίζει και καθορίζεται από labels όπως η Drumcode του Adam Beyer, η Cocoon Records του Sven Vath και άλλα (Sci+Tech, Resopal Schallware, Bpitch Control, κ. ά.) και φυσικά από το label Quartz Rec, το οποίο φέρει την προσωπική του σφραγίδα.Τους Nicole Moudaber και Paul Ritch στο Monastiraki Center θα συμπληρώσουν οι Resident Djs του Blend, Mikee και Μanolaco! Εισιτήρια μπορείτε να βρείτε στα σημεία προπώλησης Public, Παπασωτηρίου, 7Seven και ηλεκτρονικά μέσω viva.gr.
Monastiraki Center Loft: (Αγίας Ελεούσης 3, 105 54 Αθήνα) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Τηλ.: 6938527901, 2112215122, 6981931626 reservations@blendathens.com, info@blendathens.com

Synth Porn 02: Felizol 
synthporn2
Στο δεύτερο pocket party αφιερωμένο στην πορνογραφία του ηλεκτρονικού ήχου ο Felizol θα μιξάρει με όλους τους λάθος τρόπους τα παρεξηγημένα 4/4 μιας άλλης εποχής με τα χορευτικά υβρίδια του σήμερα. Μedousa Ηouse που σε αφήνει μαρμαρωμένο στην ουρά μπροστά από το κορίτσι με την guest list, neon parthenon techno που σε αναγκάζει να κλείνεις τα μάτια σου κάθε φορά που αντικρίζεις την Ακρόπολη, riot disco για αυτούς που γεννήθηκαν αυστηρά το 1979. Στο The Bar του six d.o.g.s, το Σάββατο 25 Απριλίου από τις 22.00 το βράδυ θα προσευχηθούμε στο μεγάλο αναλογικό φίλτρο, στη μπότα που χτυπάει ακόμα και όταν χάνεις τον βηματισμό σου, στον Spectrum των παιδικών μας χρόνων.
Six D.O.G.S: (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)

Walk The Night: Vakula + Sunshine Pedro + Locke @ Six D.O.G.S
Tο Σάββατο 25 Απριλίου, το ‘Walk the night’ παρουσιάζει τον περιζήτητο DJ και παραγωγό – παγκοσμίως αναγνωρισμένο ως μουσικό φαινόμενο της Ουκρανίας – Vakula, τον οποίο απολαύσαμε και στο τελευταίο Move event. Μαζί του οι Sunshine Pedro και Locke, ενώ ο νικητής του διαγωνισμού ‘Mixtape’ θα αναλάβει το warm up set της βραδιάς. Ο Mikhaylo Vityk, ευρέως γνωστός ως Vakula είναι μία από τις πολυσχιδείς μουσικές προσωπικότητες της εποχής μας, κέρδισε διεθνή αναγνώριση το 2008 αποσπώντας εγκωμιαστικές κριτικές τόσο για τις παραγωγές του σε labels όπως τα Meakusma, Dekmantel, Firecracker και Shevchenko, όσο και για την αυθεντικότητα του ήχου του.O Γιάννης Βαρελάς aka Locke γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μετακόμισε στην Χαλκίδα σε νεαρή ηλικία. Το πάθος του για τη μουσική τον οδήγησε πίσω στην γενέτειρα του όπου γρήγορα διείσδυσε στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Ασχολήθηκε με την διοργάνωση events σε όλη την Ελλάδα και συνεργάστηκε με πολλά labels. Οι πόρτες ανοίγουν τα μεσάνυχτα και το πάρτι θα τραβήξει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!
Six D.O.G.S: (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)

The Last Chance Party- Death Disco
Το Σάββατο 25 Απριλίου, ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος θα βρίσκεται στα decks του Death Disco, για να μας ξεσηκώσει με τα πιο αγαπημένα New Wave / Electro / 80′s / Indie / Alternative / EBM μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Μαζί του οι Leo Skiadas & ExpiK.Η είσοδος είναι 5 ευρώ με μπύρα/κρασί + 2 ευρώ για το ποτό. Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:00.
DEATHDISCO: Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή

Kάνε μου λιγάκι… Swing- Άλικο
Ένα τριήμερο γεμάτο με εκδηλώσεις swing κλείνει μ’ ένα ευχάριστο και φιλικό πάρτι την Κυριακή 26 Απριλίου. Όσοι έχετε ξαναπάει στο Άλικο ξέρετε τι σας περιμένει…Φορέστε τα χορευτικά σας παπούτσια και ελάτε από τις 20.00 και μετά για ατελείωτο χορό. Στα decks θα μας υποδεχτεί για άλλη μια φορά ο Θανάσης Οικονόμου!Είσοδος ελεύθερη!
ΆΛΙΚΟ: (Αγίου Δημητρίου 16, Ψυρρή, Αθήνα)

Athens Boogie – Swingtastic Rock n’ Roll Party #2
athens boogie
Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια; Έχετε κουραστεί να κοιτάτε το ταβάνι, μια οθόνη, τον απέναντί σας στο μετρό; Θέλετε μια αλλαγή, κάτι συναρπαστικό; Κορίτσια, βάλτε το κόκκινο κραγιόν σας. Αγόρια, δέστε τα παπιγιόν σας και πηγαίνετε στο Ρομάντσο! Η χορευτική ομάδα Athens Boogie μπορεί να σας βγάλει από τη ρουτίνα. Τι χρειάζεστε; Άνετα παπούτσια, μεγάλο χαμόγελο, διάθεση για χορό και ν’ αγαπάτε το ροκ εν ρολ! Μια δοκιμή στα πάρτι των Athens Boogie θα σας πείσει! Την Κυριακή 26 Απριλίου, νωρίς το βραδάκι κατά τις 20.00 με τους The Yakety Yakes! Rock n’ Roll, Rockabilly, Rhythm n’ Blues και Doo Wop που μας ξεσηκώνουν ακόμα και στην εποχή μας. Η είσοδος είναι ελεύθερη!
ΡΟΜΑΝΤΣΟ: (Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα)

Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.