Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

13ος ξάδερφος της Κιμ Καρντάσιαν ο Ντέιβιντ Κάμερον;

Προεκλογικό τρικ για να αποσπάσει ψήφους ή πρωταπριλιάτικο ψέμα;
13ος ξάδερφος της Κιμ Καρντάσιαν ο Ντέιβιντ Κάμερον;

Σχεδόν ένα μήνα πριν τις βουλευτικές εκλογές στη Βρετανία, ο ένοικος της Ντάουνινγκ Στρητ ανακοίνωσε ότι είναι μακρινός συγγενής της χυμώδους Κιμ Καρντάσιαν , σε συνέντευξή του στο περιοδικό Heat Magazine, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail

Προεκλογικό τρικ για να αποσπάσει ψήφους ή πρωταπριλιάτικο ψέμα: Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Συντηρητικός πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, αποκάλυψε σε συνέντευξή του αφήνοντας με το στόμα ανοικτό τον δημοσιογράφο βρετανικού περιοδικού ότι, είναι 13ος ξάδερφος της σταρ των ριάλιτι , Κιμ Καρντάσιαν.



Σχεδόν ένα μήνα πριν τις βουλευτικές εκλογές στη Βρετανία, ο ένοικος της Ντάουνινγκ Στρητ ανακοίνωσε ότι είναι μακρινός συγγενής της χυμώδους Κιμ Καρντάσιαν , σε συνέντευξή του στο περιοδικό Heat Magazine, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail.

O Ντέιβιντ Κάμερον μίλησε για το όνειρό του να γίνει φορτηγατζής, το οποίο όμως εγκατέλειψε, όπως είπε, όταν αποφάσισε να σπουδάσει.

Κι όταν τελείωσε το Πανεπιστήμιο, τότε αποφάσισε να γίνει  πολιτικός.

Στην ερώτηση του  δημοσιογράφου, αν παρακολουθεί το ριάλιτι σόου Keeping up with the Kardashians, ο Βρετανός πρωθυπουργός είπε: «Όχι, αλλά η οικογένειά της είναι συγγενείς μου. Η Κιμ Καρντάσιαν και όλη η οικογένειά της είναι 13α ξαδέρφιά μου». Η είδηση μεταδόθηκε από τα βρετανικά ΜΜΕ χτες  το βράδυ κι έκτοτε κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Την ίδια ώρα, ο σταρ των Βρετανών ευρωσκεπτικιστών (UKIP), Νάιτζελ Φάρατζ, ρίχνει το δικό του προεκλογικό χαρτί συνεχίζοντας απτόητος  την σκληρή αντιμεταναστευτική του πολιτική.

«Τα παιδιά δεν μπορούν πλέον να παίξουν στους δρόμους της Βρετανίας εξαιτίας των μεταναστών..», δηλώνει ο Φάρατζ.   
Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.