Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Ο Νονός

Mario_Draghi
Ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, δέχτηκε σήμερα άδικη επίθεση από μία γυναίκα την ώρα που έδινε μια συνέντευξη τύπου και ενημέρωνε σχετικά με τις καλές προθέσεις της τράπεζας της οποίας προΐσταται.

Συγκλονισμένος ο super Mario από την επίθεση με κομφετί, η οποία στόχευε στην απαξίωση της ισχυρής του προσωπικότητας.
Δηλαδή δεν είναι άξιος αυτός για μία χαστούκα; Δεν είναι άντρας αυτός; Τι είναι μια λουλού και του πετάς κυρά μου στα μούτρα κομφετί; Ένας μασκαράς;
Ε λοιπόν όχι! Ο Μάριο Ντράγκι είναι γνωστό πρωτοπαλίκαρο του διεθνούς μαφιόζικου τραπεζικού συστήματος. Ντόπερμαν που φροντίζει για τα συμφέροντα των αφεντικών του και εκβιάζει με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο τα ψοφίμια του ευρωσυστήματος που μυξοκλαίει ότι «δεν αντέχει άλλο».
Ο Ντράγκι αντλεί την δύναμη και το κύρος του από τον φόβο που προκαλεί σε ολόκληρη την ευρωζώνη.
Δεν μπορείς εσύ κυρία μου να τον ξεφτιλίζεις με τον τρόπο αυτόν. Δάγκωσε του το αυτί. Χώσε του μια κλωτσιά στα αχαμνά. Βγάλε ένα περίστροφο και χώσε το στην μούρη του. Θα σε εξουδετερώσουν σε χρόνο μηδέν και θα έχουν την δυνατότητα να σε κατηγορήσουν για τρομοκράτη.
Αντίθετα, η κυρία όρμησε με αποφασιστικότητα κι ανέβηκε πάνω στο τραπέζι και τον γέμισε με πολύχρωμο κομφετί. Αξίζει να παρατηρήσει κανείς τον τρόμο στο βλέμμα της ξανθιάς κάμπιας που κάθεται δίπλα στον Ντράγκι και δεν προλαβαίνει να κάνει τίποτα για τον προστατέψει.
Στο video φαίνεται επίσης πόσο λίγος και κλασταρχίδης είναι ο πολύς κύριος Ντράγκι. Τρομάζει, και με τα χέρια προσπαθεί να καλύψει το πρόσωπο του. Δεν έχει την στόφα του ηγέτη.
Είναι ένα σιχαμένο τίποτα και απορώ γιατί τον τρέμουμε όλοι. Αρκεί να συγκρίνει κανείς την αντίδραση του Ντράγκι με εκείνη του Προκόπη Παυλόπουλου –σωστού Βούδα– στο αλήστου μνήμης συμβάν με τον Κασιδιάρη στην εκπομπή του Παπαδάκη.
Συμπερασματικά πάντως, δεν υπάρχει καμία «δικτατορία της ΕΚΤ», αφού δεν υπάρχει καμία «δημοκρατία» εντός της ΕΕ.
Η μαφιόζικη οργάνωση απλά έχει βγάλει στο φως τις νόμιμες δραστηριότητες της, προκειμένου να συνεχίσει την λειτουργία όλων των παράνομων επιχειρήσεων της, as usual!
Φιλιά από την Εσπερία
Ηλίας
Υ.Γ. Πρόσφατα είδα την πρώτη «virtual» διαδήλωση μπροστά στην Ισπανική Βουλή που διοργανώθηκε ως «διαμαρτυρία» στο σχέδιο απαγόρευσης των διαδηλώσεων που προωθεί η κυβέρνηση του Ραχόι. Το επόμενο βήμα δηλαδή μετά την επανάσταση του Twitter και των social media. Σειρά έχει το virtual γεύμα, που φιλοδοξεί να αντιμετωπίσει την όλο και πιο πραγματική πείνα που θεριεύει.
Και για να μην ξεχνιόμαστε. Carthago [Europa & ECB] delenda est!
(Αγαπητέ Ηλία, εμείς φταίμε που ανεχόμαστε τον κάθε Μάριο Ντράγκι, τον κάθε πουθενά που δεν εκλέξαμε εμείς, να ορίζει τις ζωές μας. Πριν από μερικούς μήνες, έγραφα «Ο Μάριο Ντράγκι θα αλλάξει, όχι εμείς». Ηλία, πρέπει να την κάνουμε από την Ευρωζώνη πριν την διαλύσουν. Γιατί θα την διαλύσουν. Το θέμα είναι να μην έχουν διαλύσει πρώτα την Ελλάδα και τις ζωές μας. Επίσης, μπορούμε να διαλύσουμε την Ευρωζώνη, για να προσφέρουμε μια μεγάλη υπηρεσία στους πολίτες της Ευρώπης. Να είσαι καλά. Και σε ευχαριστώ.)
Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.