Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Πάρτι για σκύλους στον Μαραθώνα!

Φαίνεται πως ο δήμαρχος Μαραθώνα, ο Ηλίας Ψινάκης, νοιάζεται πολύ για τα ζώα και ειδικά για τη σίτιση των αδέσποτων - ειδικότερα κατά τις μέρες του Πάσχα. Αυτή την εντύπωση σχημάτισα βλέποντας τους κάδους της περιοχής των Δικαστικών Υπαλλήλων (Κωπηλατοδρόμιο) τίγκα στο σκουπίδι.

Τόσο πολύ τίγκα, μάλιστα, που τα σκουπίδια είχαν πέσει κάτω στον δρόμο, με αποτέλεσμα οι γάτες και οι σκύλοι της περιοχής να κάνουν πάρτι. Εχοντας πάνω από δέκα μέρες να μαζευτούν τα σκουπίδια στη συγκεκριμένη περιοχή -όπου κατά κανόνα τα σπίτια είναι «εξοχικά» και οι κάτοχοί τους δεν ψηφίζουν στον Μαραθώνα, αλλά πληρώνουν τέλη καθαριότητας στον Μαραθώνα-, τα γατόσκυλα της περιοχής αποφάσισαν να στείλουν ευχαριστήριο τηλεγράφημα στον δήμαρχο, που τους εξασφάλισε τόσο πλουσιοπάροχα γεύματα!
Αντίθετα, τα τετράποδα της Ν. Μάκρης και του (χωριού) Μαραθώνα πρόκειται, όπως έμαθα, να διαμαρτυρηθούν, διότι οι υπηρεσίες καθαριότητας φρόντισαν να περισυλλέξουν τα σκουπίδια εκεί, μη επιτρέποντάς τους έτσι να φάνε ούτε ένα κοκαλάκι. Πράγμα που αποτελεί τεράστια αδικία σε βάρος τους - μην πω και ρατσισμό!
•Φήμες που θέλουν τους υπευθύνους του δήμου να φροντίζουν για την καθαριότητα μόνο των περιοχών όπου μένουν ψηφοφόροι τους, δεν νομίζω ότι έχουν σχέση με την αλήθεια. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο, τότε οι ετεροδημότες που διατηρούν εξοχικά εκεί δεν θα έπρεπε καν να πληρώνουν δημοτικά τέλη για καθαριότητα. Οπότε θα είχαν φροντίσει μόνοι τους για να 'χουν καθαρή την περιοχή τους.
Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.